Harlingen

Archery Attack & Bubbel Voetbal Harlingen

Moet jij binnenkort in de omgeving van Harlingen een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje organiseren dan kunnen wij zowel Bubbel Voetbal als Archery Tag en andere spellen verzorgen in Friesland. Zowel bij Bubbel Voetbal als bij Archery Tag kunnen wij het binnen en buiten aanbieden. Denk hierbij aan grasveld, kunstgrasveld of het strand. Wij hebben alleen een ruimte van 30x15m nodig en we kunnen daar beide spellen aanbieden. Wil jij de activiteiten niet in Harlingen of omgeving spelen, maar ergens anders in Friesland, Nederland of België?

Wij komen op locatie in Nederland & België

BubbelBal komt altijd naar jouw toe met de activiteiten. Wij komen alle spellen brengen, ophalen en verzorgen ook nog eens de begeleiding tijdens de activiteit. Op die manier zorgen wij ervoor dat alle deelnemers optimaal kunnen genieten van de activiteiten en zich niet druk hoeven te maken over de organisatie er omheen. Voor ons is het geen probleem om de activiteiten in zowel Nederland als België te bezorgen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Heb je interesse om één of meerdere activiteiten te spelen laat het ons dan weten. Vul hiernaast geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie uitje!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646