Dokkum – Bubble Voetbal Friesland

Bubble Voetbal Dokkum

Wil jij binnenkort in Friesland een teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, evenement of kinderfeestje organiseren dan kunnen wij Bubble Voetbal en Archery Attack aanbieden. Deze beide activiteiten kun je op elke gewenste locatie spelen. Mocht je het in Dokkum of omgeving willen spelen dan komen wij de activiteit verzorgen. Wij begeleiden al onze activiteit zodat jullie geen omkijken hebben naar de spelbegeleiding. Onze begeleider zal jullie op de locatie ontvangen. Na de ontvangst zal onze begeleider de speluitleg verzorgen zodat alle deelnemers de ins en outs weten over de activiteit. Nadat de teamindeling is gemaakt kan de strijd los barsten. Ga jouw team voor het verzorgde voetbal of gooi je meteen de beuk erin. Bubble Voetbal van BubbelBal is niet alleen heel leuk om te spelen maar ook heel leuk om naar te kijken. Neem dus je camera mee!

BubbelBal in Dokkum en omstreken

Zoals hierboven al vermeld komen de activiteit altijd begeleiden met een medewerker. Wij kunnen dus ook BubbelBallen leveren in geheel Nederland, België en Duitsland. Dus als je familieweekend of vriendenweekend hebt in de Ardennen of ergens in Duitsland dan kunnen wij ook daar op jullie locatie komen. Wij hebben genoeg aan een grasveld van 30x15m of een gymzaal of sporthal ondergrond. Op het strand of een kunstgrasveld is ook geen probleem. Indien jullie niet beschikken over een eigen locatie kunnen wij een locatie voor jullie reserveren. Het grote voordeel van BubbelBal is dat wij de activiteiten altijd komen brengen, ophalen en ook begeleiden. Op die manier kun jij met je groep vol concentreren op het spel en niet op de organisatie erom heen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Meerdere activiteiten bij BubbelBal

Naast het populaire Bubble Voetbal bieden wij ook nog andere activiteiten aan zoals:

Combi-deals

Al onze activiteiten kunnen combineren met elkaar. Op die manier heb je een langer programma en betaal je voor de 2e of 3e activiteiten maar de helft van het geld. Activiteiten kunnen per 30min of langer worden aangeboden. Populaire combi-deals zijn:

  • Archery Attack + Bubble Voetbal
  • Bubble Voetbal + Apenkooi
  • Bubble Voetbal + Apenkooi en Trefbal
  • SportsVillage FunPark ( 2 opblaasbare boardings, 2 springkussens, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen)

Contact

Mocht je nu één of meerdere van bovenstaande activiteiten willen boeken dan kunnen ze ook gecombineerd worden. Zo profiteer je van onze combi-deals. Voor de tweede activiteit betaal je dan maar de helft. Neem vrijblijvend contact met ons. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen en over de mogelijkheden welke wij hebben.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646