Dronten

BubbelBal in Dronten

Ben jij op zoek naar een originele activiteit voor een familiefeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest, dan is Bubbel voetbal echt iets voor jou! Bij Bubbel Voetbal gaat het echt om het plezier tijdens het spel. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen! Dit spel zorgt gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een groep Bubbel Voetbal in Dronten spelen? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij kunnen de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België brengen.

BubbelBal in Dronten of een andere locatie

Of je nou bubbel voetbal in Dronten of ergens anders wilt spelen, bij BubbelBal kan het allemaal. Wij leveren de BubbelBallen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een sporthal, manege of voetbalveld zijn. Heb je geen goede locatie in de buurt? Op deze website staan een aantal geschikte locaties in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Andere activiteiten bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

BubbelBal heeft ook verschillende apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Maar ook een multifunctionele freeplayer behoort tot de mogelijkheden. Deze kan gebruikt worden voor diverse balsporten.

Combi-Deals

Wil je naast BubbelBal ook ngo andere activiteiten bij ons huren dan kun je gebruik maken van onze combi-deals. De volgende combi-deals zijn erg populair bij onze klant:

  • Archery Attack + BubbelBal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, 2 springskussens, snelheidsmeter, Dart-Voetbal en 8 BubbelBallen)
  • BubbelBal + Apenkooi
  • Dart-Voetbal + BubbelBal + Archery Attack

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in eindhoven? Neem dan gewoon contact met ons op. Dit kun je doen door zelf telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over de diverse activiteiten.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646