IMG_4260

Dronten

BubbelBal in Dronten

Ben jij op zoek naar een originele activiteit voor een familiefeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest, dan is Bubbel voetbal echt iets voor jou! Bij Bubbel Voetbal gaat het echt om het plezier tijdens het spel. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen! Dit spel zorgt gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een groep Bubbel Voetbal in Dronten spelen? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij kunnen de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België brengen.

BubbelBal in Dronten of een andere locatie

Of je nou bubbel voetbal in Dronten of ergens anders wilt spelen, bij BubbelBal kan het allemaal. Wij leveren de BubbelBallen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een sporthal, manege of voetbalveld zijn. Heb je geen goede locatie in de buurt? Op deze website staan een aantal geschikte locaties in Nederland en België.

bubbelbal-denhaag

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Andere activiteiten bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

  • Dart-Voetbal (Mikken op een dartbord met je voeten)
  • Archery attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal)
  • Ballenfeest (3-6 verschillende balsporten)
  • Apenkooi-feest (gymzaal vol hindernissen met tikkers en geheime verlossers)
  • Rentdegymdocent (je huurt een gymdocent in die allerlei spelvormen aanbied naar jullie wensen, zoals: Trefbal-games, James-Bond Games, Extreme Slagbal etc.)

BubbelBal heeft ook verschillende apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Maar ook een multifunctionele freeplayer behoort tot de mogelijkheden. Deze kan gebruikt worden voor diverse balsporten.

Combi-Deals

Wil je naast BubbelBal ook ngo andere activiteiten bij ons huren dan kun je gebruik maken van onze combi-deals. De volgende combi-deals zijn erg populair bij onze klant:

  • Archery Attack + BubbelBal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, 2 springskussens, snelheidsmeter, Dart-Voetbal en 8 BubbelBallen)
  • BubbelBal + Apenkooi
  • Dart-Voetbal + BubbelBal + Archery Attack

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in eindhoven? Neem dan gewoon contact met ons op. Dit kun je doen door zelf telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over de diverse activiteiten.