Nijeveen

Bubbel Voetbal Nijeveen en omstreken

Bubbel Voetbal van BubbelBal is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, bedrijfsuitjes of voor kinderfeestjes. Met bubbel voetbal in Drenthe ben je verzekerd originele en lachwekkende activiteit. Wij kunnen uiteraard ook gewoon op locatie komen. Wij van BubbelBal brengen het spel op ieder gewenste locatie (bijvoorbeeld een weiland, sporthal/gymzaal park of gewoon bij jouw in de tuin). Op die manier heb je geen omkijken naar spelbegeleiding en het ophalen en terug brengen van de spullen.

Wat is bubbel voetbal?

Bubbel Voetbal is een partijtje voetbal met een opgeblazen bal om je heen. Doordat de bal als bescherming dient voor je heupen en bovenlichaam maak je nooit een harde val als je omver geduwd wordt. Naast het Voetbal bieden wij ook andere spelvarianten aan in de ballen, zoals Chinese Muur of een koprol-estafette.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De voordelen van BubbelBal

De BubbelBallen worden altijd op locatie gebracht door een medewerker van ons in zowel Nederland, Duitsland als België. Wij verzorgen de activiteit dus altijd, waardoor jij en je collega’s, vrienden, vriendjes of teamgenoten alleen op het spel hoeven te concentreren. Wij proberen ook altijd een muziekbox mee te nemen om de activiteit te ondersteunen. Bubbel Voetbal is geschikt voor allerlei doelgroepen:

  • Sport evenementen
  • Bedrijfsfeest of teambuildingsdag
  • Sport teams
  • Teamuitjes
  • Kinderfeestjes (vanaf 6 á 7 jaar)
  • Scholen en verenigingen
  • Vrijgezellendag
  • Familiedagen en vriendenweekenden

Wil je BubbelBal combineren met andere activiteiten? 

Neem contact op

Wil jij ook graag bubbel voetbal in Nijeveen spelen en een middag vol plezier en sportiviteit beleven? Dat kan! Neem dan contact op met BubbelBal en vraag een offerte aan via deze website. Wij, Koen en Mart, vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubbel voetbal in Drenthe bij BubbelBal.

Locatie in Nijeveen
Sporthal De Eendracht
Nieuweweg 5
7948 AA Nijeveen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646