Emmen

Bubble voetbal Emmen en omstreken

Bubble voetbal is dé perfecte originele activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familiedag. Met bubble voetbal in Emmen ben je verzekerd van een middag plezier en het kan op veel verschillende locaties gespeeld worden. Wij van BubbelBal brengen het spel op ieder gewenste locatie (bijvoorbeeld manege, park of weiland), zodat u het spel kunt spelen op de door u gekozen locatie.

Wat is bubble voetbal?

Bubble voetbal is een vrij nieuwe sport en een uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt die gevuld is met lucht. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en met de bal waar je in zit tegen andere spelers aan ‘bumpen’ als een soort stootkussen. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachtere landing! Om voor wat meer afwisseling te zorgen kun je er ook voor kiezen om een ander spel dan voetbal te spelen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het afwisselend en leuk om te doen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De voordelen van BubbelBal

Als je kiest voor BubbelBal, worden de bubbelballen op uw gewenste locatie in Nederland of België geleverd. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. En als je graag meer sfeer wilt creëren rondom de activiteit, dan kunnen wij voor u een muziekbox meenemen! Bubble voetbal in Emmen geschikt voor vele doelgroepen/activiteiten, zoals:

  • Bedrijfsfeest of teambuildingsdag
  • Sport teams
  • Kinderfeestjes (vanaf 5 á 6 jaar)
  • Scholen en verenigingen
  • Vrijgezellendag
  • Familiedagen en vriendenweekenden

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:

Neem contact op

Wil jij ook graag bubble voetbal in Emmen spelen en een middag vol plezier en sportiviteit beleven? Dat kan! Neem dan contact op met BubbelBal en vraag een offerte aan via deze website. Wij, Koen en Mart, vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal in Emmen bij BubbelBal.

Locaties in Emmen:
Sporthal Emmerhout
, Houtweg 105, 7823 PE Emmen
Sporthal Angelslo, Ubbekingecamp 3, 7824 EH Emmen
Sporthal Bargeres, Calthornerbrink 2, 7812 HV Emmen
Sporthal Esdal, Oosterstraat 78, 7822 HG Emmen

Je kan uiteraard ook via de gemeente zelf een locatie huren bij jouw in de buurt!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646