Waregem

Wil je Bubbel-Voetbal spelen in Waregem?

Wij van BubbelBal.nl regelen de activiteiten die geweldig kunnen zijn voor jouw vrijgezellenfeest, familiedag, teamweekend of kinderfeestje! Naast het populaire Bubblevoetbal zijn er tal van andere spelvormen om het voor iedereen een waanzinnige activiteit te maken. Daarbij beschikken we ook over ArcheryAttack.nl waarbij je met pijl en boog de strijd aan gaat. Dit wordt met name veel geboekt in combinatie met BubbelBal bij grotere groepen waarbij je voor een zeer mooie prijs kan genieten van meerdere activiteiten op dezelfde locatie. Geen gereis van hot naar her maar alles op één locatie geheel verzorgd door ons en dat voor een aantrekkelijke prijs per persoon.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar kan ik Bubbelvoetbal spelen?

Het spel kan op ieder sportveld, grasveld, sporthal of kunstgrasveld bij jullie in de buurt. Waar je het ook wil laten plaatsvinden, BubbelBal regelt het voor jullie.

Topactiviteiten voor uitjes en feestjes:

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

  • Trefbal-Games (speel het spel zoals je het kende van vroeger op de basis/middelbare school)
    Extreme-Slagbal (slagbal met hindernissen door de hele hal is en blijft een fantastisch spel voor jong en oud)
  • Dart-Voetbal (Mikken op een dartbord met je voeten. Scoor jij als eerste 180? )
  • Archery attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal perfect voor familiedagen, vrijgezellenfeesten en andere partijen)
  • Apenkooi-feest (klimmen en klauteren zonder de grond te raken, waarbij de ’tikker’ op je jaagt. Wie wordt de apenkooi-kampioen?)
  • Stormbaan (Huur een gymdocent in die allerlei spelvormen aanbied naar jullie wensen, hierbij te denken aan: Trefbal-games, James-Bond Games, Extreme Slagbal etc. )

BubbelBal heeft verschillende activiteiten om meerdere uren op te vullen of meerdere mensen tegelijk aan de slag te hebben. Uitermate geschikt voor groepen groter dan 20 personen. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, multifunctionele freeplayer en oude spellen herleven uit je tijd op de basis/middelbare school. Je speelt slagbal, trefbal, apenkooi of andere spellen die je vroeger ook met veel plezier hebt gedaan. Even terug in die beleving van vroeger!

Interesse?

Je kunt het contactformulier hiernaast invullen en dan krijg je binnen 24 uur respons over alle mogelijkheden. Of stuur een mail naar info@bubbelbal.nl en stel geheel vrijblijvend je vragen.

Locatie via BubbelBal.nl:

Waregem
Zuiderlaan 17,
8790 Waregem, België

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646