Leukste teamuitje in Eindhoven

Ben jij klaar voor het meest gekke en hilarisch teamuitje van je leven? Ga dan sportief aan de gang met één van de originele activiteiten van BubbelBal. BubbelBal verzorgt de leukste, actieve teamuitjes in Eindhoven en de rest van Nederland. Wacht dus niet langer en bekijk gauw al onze activiteiten! Wij komen graag binnenkort jouw teamuitje in Eindhoven (letterlijk) op z’n kop zetten met bijvoorbeeld een potje bubble voetbal!

Populaire activiteiten voor teamuitje in Eindhoven

In ons activiteitenoverzicht vindt je alle activiteiten en sporten die BubbelBal begeleidt. Eén van onze populairste activiteiten is het welbekende bubbel voetbal. Je speelt in principe gewoon een potje voetbal, maar dan met een enorme plastic bal om je bovenlichaam. Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubble voetbal kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit.

Daarnaast is Archery Attack een erg toffe activiteit waarin boogschieten, paintball en trefbal op een spannende manier zijn gecombineerd. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan in een paintball-setting.

Al onze activiteiten kunnen zowel buiten op een sportveld of grasveld of binnen in een sportzaal plaatsvinden. Wij hebben door heel Nederland locaties waar we onze activiteiten met zekerheid kunnen aanbieden. Heb je zelf een geschikte locatie die aan de eisen voldoet? Mooi!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wat wij regelen voor een teamuitje in Eindhoven

BubbelBal zorgt dat het gewenste materiaal voor jouw teamuitje in Eindhoven op locatie aanwezig is samen met een enthousiaste begeleider. Wat wel zo prettig is als je het spel nog nooit eerder gespeeld hebt. Wil je graag wat meer sfeer tijdens de activiteit? Dan nemen wij gewoon een speaker voor je mee voor muziek!

Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat je met je team op tijd aanwezig bent en BubbelBal verzorgt en begeleidt de gehele activiteit. Voor vragen of specifieke verzoeken mag je altijd contact met ons opnemen.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubbel voetbal
Archery Attack
Sportsvillage
Apenkooi
Nieuw Hollandse spellen
Lasergamen

Mijn teamuitje Eindhoven door BubbelBal laten verzorgen

Ben je enthousiast geworden over onze activiteiten en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder en kunnen je ook voorzien van een vrijblijvende offerte. Met BubbelBal wordt jullie teamuitje in Eindhoven er één om nooit te vergeten!

Voor meer informatie over onze activiteiten kijk je in het activiteiten overzicht.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646