Kinderfeestje in Drenthe

Woon je in Drenthe of omgeving en zoek je nog een leuk idee voor een kinderfeestje in Drenthe? BubbelBal verzorgt de leukste en meest originele sportieve kinderfeestjes. We organiseren de meest uiteenlopende en hilarische sportactiviteiten, van Archery Attack tot bubble voetbal en apenkooi, wat iedereen wel kent van de gymles. Dankzij BubbelBal ben je verzekerd van een te gek kinderfeestje in Drenthe vlakbij jou in de buurt! Niemand zal dit originele feestje vergeten en iedereen zal met een grote glimlach terugdenken aan dit kinderfeestje.

Actief kinderfeestje in Drenthe organiseren

Of je nu een feestje voor jong of oud organiseert, iedereen zal zich vermaken tijdens de sportieve activiteiten van BubbelBal. Wij verzorgen de gehele sportactiviteit en zorgen dat er een enthousiaste spelleider aanwezig is die zorgt dat het spel vermakelijk gespeeld wordt zoals dat bedoeld is. De spelleider is er voor uitleg, voor het beantwoorden van vragen en als scheidsrechter. Daarnaast mag je erop rekenen dat wij voor al het materiaal zorgen. Jij hoeft alleen maar klaar te staan met een enthousiast team vriendjes, vriendinnetjes of familie!

Tijdens de activiteit is het de bedoeling dat iedereen helemaal los gaat en er vol voor gaat! Samen maken we er een gezellig feestje van. Voor meer sfeer en gezellige muziek kunnen we ook een speaker voor je meenemen. Lijkt dit je leuk voor het kinderfeestje? Geef dan even je wensen door en wij zorgen dat ook de speaker in Drenthe op locatie aanwezig is.

Bubbelbal als kinderfeestje in Drenthe | Sportieve en leuke activiteiten regel je bij BubbelBal

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Leuke activiteiten voor kinderfeestje in Drenthe

Voor je kinderfeestje in Drenthe zijn uiteenlopende activiteiten mogelijk, maar ze zijn wel allemaal gericht op de combinatie van fun& sport. Actieve kinderfeestjes zijn de beste en meest gekke feestjes vinden wij, dus daar helpen we je graag aan!

Kinderfeestje activiteiten bij BubbelBal:
Bubbel voetbal
Archery Attack
Apenkooi
Nieuw Hollandse spellen
Lasergamen Kids

En nog veel meer… Bekijk al onze activiteiten.

Kinderfeestje in Drenthe bij BubbelBal regelen!

Ben je laaiend enthousiast over één (of uiteraard meer, wat we begrijpen!) van onze activiteiten? Dan is de keuze alleen nog aan jou welke activiteit je gaat kiezen voor jouw kinderfeestje in Drenthe.

Neem contact met ons op en laat ons weten welke activiteit je kiest en op welke dag je je kinderfeestje wil houden met hoeveel kinderen. Wij zullen je daarna alle mogelijkheden uitleggen, ook qua locatiekeuze voor je kinderfeestje in Drenthe.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646