Kinderfeestje Almere

Ben jij klaar voor het meest gekke en hilarisch kinderfeestje van je leven? Ga dan sportief aan de gang met één van de originele activiteiten van BubbelBal. BubbelBal verzorgt de leukste, actieve kinderfeestjes in Almere en de rest van Nederland. Wacht dus niet langer en bekijk gauw al onze activiteiten! Wij komen graag binnenkort jouw kinderfeestje in Almere op z’n kop zetten met bijvoorbeeld een potje bubble voetbal!

Je kunt bij ons kiezen uit vele verschillende activiteiten. Je vindt al onze activiteiten op een rij op onze website. Neem direct contact met ons op als je een keuze hebt kunnen maken!

Waar een kinderfeestje in Almere mogelijk is

Al onze activiteiten kunnen zowel buiten op een sportveld of grasveld of binnen in een sportzaal plaatsvinden. Wij hebben door heel Nederland locaties waar we onze activiteiten met zekerheid kunnen aanbieden, dus ook in Almere omgeving. Heb je zelf een geschikte locatie die aan de eisen voldoet? Mooi! Laat het ons weten en we zorgen dat je kinderfeestje in Almere top wordt!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Welke activiteiten voor kinderfeestje Almere?

Maar uit welke toffe activiteiten kun je dan kiezen? In ons activiteitenoverzicht vindt je alle activiteiten en sporten die BubbelBal begeleidt. Eén van onze populairste activiteiten is het welbekende bubble voetbal. Je speelt in principe gewoon een potje voetbal, maar dan met een enorme plastic bal om je bovenlichaam. Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubble voetbal kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit.

Daarnaast is Archery Attack een erg toffe activiteit waarin boogschieten, paintball en trefbal op een spannende manier zijn gecombineerd. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan in een paintball-setting, dus inclusief obstakels en verstopplekken. Archery Attack is de kindvriendelijke versie van paintball! Perfect voor een kinderfeestje dus.

Je mag erop rekenen dat wij voor al het materiaal zorgen. Jij hoeft alleen maar klaar te staan met een enthousiast team! Samen maken we er een geslaagd kinderfeestje in Almere van. Voor meer sfeer tijdens de activiteit kunnen we ook nog een speaker voor je meenemen. Geef je wensen door bij je aanvraag.

Kinderfeestje activiteiten in Almere bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Apenkooi
Nieuw Hollandse spellen
Lasergamen Kids

En nog veel meer… Bekijk al onze activiteiten.

Kinderfeestje in Almere bij BubbelBal regelen!

Lijkt één van onze activiteiten je leuk voor het kinderfeestje van jouw kind in Almeret? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646