Jouw vriendenweekend = compleet met onze activiteiten.

BubbelBal biedt actieve en leuke activiteiten aan die uitermate geschikt zijn voor jullie vriendenweekend of vriendinnenweekend. Wij komen deze hilarische activiteiten op jullie locatie verzorgen. Zo hoeven jullie verder geen moeite te doen voor een onvergetelijk vriendenuitje!

Door de diverse spelvormen en het enthousiasme van de diverse spellen, blijven de activiteiten uitdagend en leuk om te spelen! BubbelBal komt bij jou op locatie, dus kies een geschikte plek in de buurt van het vriendenuitje en wij zorgen dat jullie daar BubbelBal, Archery Attack, Lasergamen of Dart-voetbal kunnen spelen! Geschikte plekken zijn onder andere een sporthal in de buurt, een sportveld of de plaatselijke sportvereniging met een gras of kunstgras veld.
Een andere tip is een tour op onze E-Choppers met eventueel onderweg een activiteit. Op deze manier ben je heerlijk 2 a 3 uur onder de pannen!

Meest geboekt bij een vrienden of vriendinnen uitje: BubbelBal – ArcheryAttack – E-Chopper toer – Stormbanen & Professioneel Lasergamen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Verschillende activiteiten met vrienden

BubbelBal komt op elke locatie bij jullie in de buurt. Wanneer wij aangekomen zijn en de activiteit hebben opgezet, garanderen wij één tot twee en een half uur dolle pret. Zo kunnen wij voor jullie vriendenuitje Bubbel voetbal spelen. Je speelt in twee teams tegen elkaar en probeert zo vaak mogelijk te scoren! Maar pas op dat je tijdens de wedstrijd niet wordt omgebeukt door je tegenstanders! Naast het spelen van Bubbel voetbal bieden we ook andere spelvormen aan met de bubbelBal. Denk bijvoorbeeld aan Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een hilarische koprolwedstrijd.

Archery Attack

Naast het huren van een bubbelBallen kunnen jullie ook andere leuke activiteiten met vrienden doen. Archery Attack is zo’n leuke activiteit. Gewapend met pijl en boog gaan jullie de strijd met elkaar aan. Het doel is om de ander af te schieten met pijlen. Wees gerust, de uiteinden van de pijlen zijn gemaakt van schuim; dus pijn zal het niet doen. De bubbelballen gebruiken we hier vaak als bunkers of we gebruiken obstakels die aanwezig zijn op locatie. Een leuke activiteit voor een vriendenweekend dus!

Lasergamen

Naast Bubbel voetbal en Archery Attack bieden we ook professioneel lasergamen aan. Dit kunnen wij verzorgen in Nederland, België of Duitsland. Jullie kunnen de laserguns vanaf 10 stuks bij ons huren, tot een maximum van 40 stuks. De laserguns hebben een bereik van 100m en het spel kan worden gespeeld in een bos, bij een villa of gewoon in een sporthal of andere omgeving. Het teamuitje kan worden gespeeld tussen twee teams, maar de meeste mensen kiezen voor ‘free for all’. Bij deze spelvariant speelt iedereen tegen elkaar en ontstaat er een top 10. Een ideale activiteit voor een vriendenweekend op een andere locatie!

Dart-voetbal

Tot slot bieden we ook Dart-voetbal aan. Deze activiteit verhuren we vaak samen met één van de bovenstaande activiteiten. Met Dart-voetbal kan jullie vriendenuitje even tot rust komen. Het is namelijk een leuke activiteit om te spelen in de pauze. Jullie begeleiden het spel zelf en het kan gespeeld worden in verschillende vormen. Denk aan aftellen (101 naar 0), optellen (van 1 naar 10) of de high-score neerzetten in een bepaald aantal schoten.

Boek nu jouw vriendenuitje activiteit

Wil jij nu één of meerdere leuke activiteiten voor je vrienden boeken? Of wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 – 15 29 55 81 of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen je graag verder.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646