IMG_4260

BubbelBal voor een vriendenweekend

BubbelBal biedt actieve en leuke activiteiten welke uitermate geschikt zijn voor jullie vriendendag of vriendinnendag. Wij bieden een aantal leuke activiteiten welke wij op de locatie van jullie keuze komen verzorgen.

Door de diverse spelvormen en het enthousiasme van diverse spellen, blijven de activiteit uitdagend en leuk om te spelen! BubbelBal komt op jouw locatie, dus kies een geschikte plek in de buurt van het vriendenweekend en wij zorgen dat we daar BubbelBal, Archery Attack, LaserGamen of DartVoetbal kunnen spelen! Hierbij kun je denken aan een sporthal in de buurt, een sportveld of de plaatselijke voetbalvereniging. Zo lang wij maar een veld hebben van minimaal 20x10 of liever 30x15m.

 

IMG_2651

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten

Wij kunnen op elke locatie komen bij u in de buurt.

Daarna zal het 1 tot 2,5 uur dolle pret zijn. Naast het voetbal zijn er ook diverse andere
spelvormen welke wij aanbieden in onze BubbelBal.

  • Bubbel Voetbal
  • Chinese Muur (Schipper mag ik over varen)
  • Koprol wedstrijd

Activiteiten naast BubbelBal

Mocht je naast BubbelBal één van onze andere activiteiten willen spelen of in combinatie dat kan allemaal.

Archery Attack
Gewapend met boog, pijlen en helm gaan jullie in 2 teams de strijd met elkaar aan. Waarbij het de bedoeling is dat jullie elkaar afschieten. Wij gebruiken de Bubbelballen vaak als bunkers of we gebruiken obstakels welke aanwezig zijn op de locatie zelf.

Professioneel LaserGamen
Dit kunnen we aanbieden op locatie in Nederland, België en Duitsland. Wij bieden het aan vanaf 10 LaserGuns en kunnen het indien gewenst uitbreiden naar 20, 30 of 40 Guns. Ons systeem heeft een maximum bereik van 100m. En kunnen we in een bos, bij een villa of gewoon een sporthal en de omgeving spelen.
Qua spelvorm kunnen we het in teams indelen, maar de meeste groepen kiezen er voor om free for all the spelen zodat er een top 10 ontstaat.

Dart-Voetbal
Dart-Voetbal spelen we meestal naast één van bovenstaande hoofd-activiteiten. Op die manier kunnen de mensen die pauze hebben zich ook vermaken. Hierbij kunnen jullie dan zelf spellen spelen als 101 naar beneden, van 1 naar 10 of high-score. De groep begeleid dit dan zelf.

Mocht je geïnteresseerd zijn in één of meerdere activiteit neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel/app ons!