Voor wie?

Bij BubbelBal kun je Bubble Football spelen. Het is een uitstekende activiteit voor volwassenen en kinderen die plezier en sport willen combineren.

Mocht u een activiteit gaan organiseren zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendenweekend, teamuitje, verenigingsdag of een kinderfeestje, dan is BubbelBal een hilarische & leuke activiteit om te doen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Scholen/ Verenigingen

Tijdens een sportdag of verenigingsdag nemen wij de organisatie van de BubbelBal activiteit op ons. Daarbij begeleiden wij de bovengenoemde spelvormen en het Bubbel-Voetbaltoernooi.

Bedrijven

Organiseert u een bedrijfsuitje of personeelsuitje, dan kunnen wij een Bubbel-Voetbaltoernooi voor u organiseren. Tijdens de BubbelBal activiteit zal er samengewerkt moeten worden en zal er aan teambuilding worden gedaan.
Een perfecte activiteit om als team te groeien en elkaar tijdens deze informele setting nog beter te leren kennen.

Vriendenweekend / familiedag

Bent u bezig met het organiseren van een familiedag of vriendenweekend dan kunnen wij op iedere gewenste locatie in Nederland komen. Wij nemen al onze activiteiten mee om op locatie een onvergetelijke dag te maken!

Vrijgezellendag

Gaat een vriend of vriendin trouwen? Maak er een onvergetelijke dag van met een van onze activiteiten. Wij komen graag bij u op locatie om een complete dag met leuke activiteiten ver verzorgen!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646