Voor wie?

Bij BubbelBal regelen wij jouw uitje van A tot Z. Wij hebben een heel breed aanbod van activiteiten, waarbij er altijd wel iets past bij jouw wensen. Dus ben jij op zoek naar een leuke activiteit of misschien wel een compleet verzorgde dag? Bij de mannen van BubbelBal ben jij aan het juiste adres.

Wij verzorgen met name activiteiten voor een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, vriendenweekend, teamuitje, verenigingsdag of kinderfeestje. Onze activiteiten kunnen aangeboden worden met werknemers van ons of je kan er voor kiezen om enkel de materialen met handleiding te huren.
De kracht van BubbelBal is dat wij op locatie verschijnen, waar jullie maar willen. Zo hoef jij als klant niet te reizen voor een leuke activiteit!

Wil jij graag een activiteit doen die wij momenteel niet aanbieden? Laat dat ons dan vooral weten.
Wij hebben namelijk korte lijntjes met honderden samenwerkingspartners door het hele land, waardoor de kans groot is dat wij ook dit onderdeel voor jullie kunnen verzorgen. Doe ons geheel vrijblijvend een berichtje en vraag naar de vele mogelijkheden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Scholen/ Verenigingen

Tijdens een sportdag of verenigingsdag nemen wij de organisatie van de activiteit(en) op ons. Daarbij begeleiden wij alle spelvormen van bijv. het Bubbel-Voetbaltoernooi. Maar het is ook mogelijk om enkel de materialen bij ons te huren en de begeleiding zelf op je te nemen. Hiervoor hebben wij vele mooie deals!

Bedrijven

Organiseer jij een bedrijfsuitje of personeelsuitje, dan kunnen wij een passend activiteiten aanbod voor jou samenstellen. Dit kan bijv. een Bubbel-Voetbaltoernooi, E-Chopper rit of één van onze andere activiteiten zijn.
Tijdens deze BubbelBal activiteit zal er samengewerkt moeten worden en zal er aan teambuilding worden gedaan. Daarnaast is spelen heel vrijblijvend en met de nodige dosis humor/plezier.
Een perfecte activiteit om als team te groeien en elkaar tijdens deze informele setting nog beter te leren kennen. Liever een casino avond of muziekbingo?
Wij hebben altijd wel iets dat bij jullie vraag past.

Vriendenweekend / familiedag

Ben jij bezig met het organiseren van een familiedag of vriendenweekend dan denken wij graag met jullie mee. Wij kunnen al onze activiteiten op iedere gewenste locatie in Nederland bezorgen. Onze activiteiten bij jou op locatie zal zorgen voor een onvergetelijke dag!

Vrijgezellendag

Gaat een vriend of vriendin trouwen? Maak er voor hem/haar een onvergetelijke dag van met één of meerdere van onze activiteiten. Wij komen graag bij jou op locatie om een complete dag met leuke activiteiten te verzorgen! P.s wij hebben ook altijd leuke ideeën om de ‘vrijgezel’ eens goed in het zonnetje te zetten 😉

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646