ballen samen

Scholen/Verenigingen

Als school of vereniging ben je elk jaar opzoek naar een leuke activiteit waarbij je alle deelnemers veel plezier wilt laten beleven. BubbelBal is een hilarische en lachwekkende manier om alle deelnemers met plezier te laten meedoen.

Wij verzorgen regelmatig op scholen en verenigingen onze activiteit. Zo kan BubbelBal ingezet worden bij een mentor uitje, sportdag, personeelsuitje of als afsluiting van een sportmodule.

Wilt u op school of op uw vereniging kinderen laten kennis maken met Bubbel voetbal van BubbelBal dan hebben wij hier speciale acties voor. In samenwerking met de school of de vereniging verzorgt BubbelBal een kick-off of een BubbelBal toernooi.

 

bubbelbal-en-apenkooi

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wij komen de BubbelBal altijd brengen en verzorgen altijd de begeleiding van de activiteit. Het enige wat wij verwachten van de school of vereniging is dat zij hun accomodatie beschikbaar stellen om Bubbel voetbal van BubbelBal te spelen.

Mocht de kinderen nu bubbel voetbal niet zo interessant vinden zal BubbelBal alternatieve spellen aanbieden waarbij kinderen die niet van voetbal houden ook bediend worden.