Bedrijven

Bubbelbal Indoor

Wil je binnenkort met je bedrijf of team een bedrijfsuitje organiseren? Dan kan BubbelBal dit verzorgen voor jullie. BubbelBal organiseert verschillende sport en spel activiteiten welke hilarisch zijn om te spelen.

Apenkooi

Wil jij je samen met je collega's weer een keer jong voelen dan is Apenkooi een hilarische activiteit. Beleef het spel wat je vroeger op de basisschool speelde met je klasgenoten. Tijdens het Apenkooi zetten wij een parcour uit en begeleiden wij de activiteit voor jouw en je collega's. Wij wijzen de tikker aan, maar misschien wordt de tikker wel gedwarsdoomd door de geheime verlosser. Wil jij dat je baas een keer achter jouw aan rent boek dan dit hilarische spel bij BubbelBal!!! Apenkooi duurt ongeveer 1 uur en kan gecombineerd worden met verschillende spelvormen zoals Archery Attack en Bubbel Voetbal.

Archery Attack (ook op eigen locatie)

Gewapend met pijl en boog ga je met je collega's de strijd aan tijdens dit personeelfeestje. We verdelen de groep en je speelt in twee teams tegen elkaar. Als team moet je proberen de tegenstanders te raken met de pijlen (met zachte foam punt) of je moet je targets bij de tegenstander in het veld raken. Archery Attack is variant tussen paintball, lasergame en trefbal en doet geen pijn. Tijdens dit bedrijfsuitje verzorgen wij ook de begeleiding en zijn er verschillende spelvarianten mogelijk. 
Archery Tag duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur afhankelijk van de groepsgrootte. Hebben jullie de beschikking over een grootte parkeerplaats of een grote bedrijfshal dan kunnen we Archery Tag daar ook spelen.

BubbelBal

Dit is het spel om je baas en collega's een keer om ver te duwen. Bubbel voetbal is niet alleen leuk om te spelen, maar is voor de toeschouwers langs de kant hilarisch om naar te kijken. Tijdens een potje BubbelBal voetbal wordt je beschermd door grote opblaasbare bal. Je kan daardoor nooit hard op de grond terecht komen. Tijdens de BubbelBal activiteit kunnen er ook andere spellen in de ballen gespeeld worden naasr BubbelBal voetbal. Zo doen wij geregeld een koprol-estafette, een chinese Muur of Last Man Standing. Deze spellen kunnen indien gewenst dus ook gespeeld worden tijdens de BubbelBal activiteit.


Contact


Wil jij met je collega's graag BubbelBal, Archery Attack of Apenkooi spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden?
Vul dan het contactformulier op deze website in of neem telefonisch contact met ons op.
Wij helpen je graag verder om jullie personeelsfeest tot een succes te maken!!

 

 

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer