Uniek teamuitje in Arnhem

Ben jij klaar voor het meest unieke en hilarische teamuitje met leuke mensen? Ga dan voor een sportief teamuitje met originele activiteiten van BubbelBal. BubbelBal verzorgt de leukste, actieve teamuitjes in Arnhem en de rest van Nederland. Stop dus met zoeken en bekijk direct alle activiteiten waaruit je kunt kiezen! Wij komen graag binnenkort jouw teamuitje in Arnhem op z’n kop zetten! Bekijk hier direct het activiteitenoverzicht.

Wat wordt voor mij geregeld?

BubbelBal zorgt dat het gewenste materiaal voor jouw teamuitje in Arnhem op locatie aanwezig is samen met een enthousiaste begeleider. Wat wel zo prettig is als je het spel nog nooit eerder gespeeld hebt. Wil je graag wat meer sfeer tijdens de activiteit? Dan nemen wij gewoon een speaker voor je mee voor muziek!

Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat je met je team op tijd aanwezig bent en BubbelBal verzorgt en begeleidt de gehele activiteit. Voor vragen of specifieke verzoeken kun je contact met ons opnemen.

De populairste teamuitje in Arnhem

In ons activiteitenoverzicht vindt je alle activiteiten en sporten die BubbelBal verzorgd. Eén van onze populairste activiteiten is het welbekende bubble voetbal. Dit is hetzelfde als voetbal, maar dan met een enorme plastic bal om je bovenlichaam. Door de grote plastic bal die je draagt, kan je op de grond rollen en tollen zonder daar iets van te voelen. Als je omver wordt geduwd maak je namelijk een zachte landing, maar het gestuiter is ontzettend leuk om te zien! Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand kunnen jullie met plezier napraten over de activiteit.

Archery Attack is ook een erg toffe activiteit. Hierin worden boogschieten, paintball en trefbal op een spannende manier met elkaar gecombineerd. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan in een paintball-setting.

Al onze activiteiten kunnen zowel buiten op een sportveld of grasveld of binnen in een sportzaal plaatsvinden. Wij hebben door heel Nederland locaties waar we onze activiteiten met zekerheid kunnen aanbieden. Heb je zelf een geschikte locatie die aan de eisen voldoet? Laat het ons weten.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Mijn teamuitje direct regelen!

Wil je meer informatie over een van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder en kunnen je ook voorzien van een vrijblijvende offerte. Met BubbelBal wordt jullie teamuitje in Arnhem er één om nooit te vergeten!

Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken: apenkooiArchery Attack.

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer