Actief teamuitje in Breda

Ben je op zoek naar een actief teamuitje in Breda? Wat dacht je van bubble voetbal of Archery Attack? Enorm actief en hartstikke origineel! BubbelBal zorgt er graag voor dat jij en je team een onvergetelijk gezellig teamuitje in Breda gaan beleven. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor volwassenen of kinderen, met één van onze activiteiten combineer je gegarandeerd plezier en sport, geschikt voor iedereen! De enthousiaste begeleiding van BubbelBal zorgt ervoor dat jouw teamuitje hilarisch wordt en dat iedereen het leuk heeft!

Ons activiteitenaanbod

BubbelBal is een organisatie die sportieve en originele activiteiten organiseert voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeestjes, familiedagen, teamuitjes, etc. Wij weten dat mensen een originele activiteit als een hele leuke toevoeging van de dag zien. BubbelBal verzorgt de activiteit op de gewenste locatie in Nederland of België. Wij bezorgen het materiaal en er is altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld.

Je kunt bij BubbelBal uit de volgende activiteiten kiezen voor je teamuitje:

  • Bubble voetbal
  • Archery Attack
  • Stormbaan
  • Apenkooi
  • En nog veel meer sporten en spelcombinaties!

Bekijk voor ons volledige aanbod aan feesten onze activiteiten-pagina. Je zult zien dat we ook de allerleukste balsporten van de gymles begeleiden, zoals trefbal, slagbal, volleybal en smashbal! Benieuwd wat al onze activiteiten inhouden? Lees het op onze website.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646