Origineel teamuitje in Amsterdam

Ben je op zoek naar een actief en origineel teamuitje in Amsterdam? Wat dacht je van bubble voetbal of Archery Attack? Enorm actief en hartstikke origineel! BubbelBal zorgt er graag voor dat jij met je team een onvergetelijk gezellig teamuitje in Amsterdam gaan beleven. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor volwassenen of kinderen, onze activiteiten zijn geschikt voor iedereen! De enthousiaste begeleiding van BubbelBal zorgt ervoor dat jouw teamuitje hilarisch wordt en dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Waar kun je uit kiezen?

BubbelBal is een organisatie die sportieve en originele activiteiten organiseert voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, etc. Je kunt bij BubbelBal uit de volgende activiteiten kiezen voor je teamuitje:

  • Bubble voetbal
  • Archery Attack
  • SportsVillage
  • En nog veel meer sporten en spelcombinaties!

Bekijk voor ons volledige aanbod aan feesten en activiteiten onze activiteiten-pagina. Je zult zien dat we ook de allerleukste balsporten van de gymles begeleiden, zoals trefbal, slagbal, volleybal en smashbal! Benieuwd wat al onze activiteiten inhouden? Lees het op onze website.

Teamuitje op locatie in Amsterdam

Zowel binnen in een sportzaal als buiten op een grasveld kunnen onze activiteiten in Amsterdam plaatsvinden. Maar niet alleen in Amsterdam, door heel Nederland zijn onze activiteiten mogelijk. Kijk gauw op onze website in welke sporthal of op welk sportveld we bij jou in de buurt activiteiten verzorgen. Wij hebben door heel het land namelijk vaste locaties waar wij zeker weten dat we de activiteit kunnen verzorgen. Wanneer u zelf de beschikking heeft over een grasveld, kunstgrasveld of sporthal is het ook mogelijk dat we bij u op locatie komen. Hierbij dient u dan zelf zorg te dragen voor de reservering van de gekozen locatie.

BubbelBal verzorgt de activiteit op de gewenste locatie in Nederland of België. Wij bezorgen het materiaal en er is altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld. Jij hoeft dus alleen maar aanwezig te zijn met je team om er een geslaagd teamuitje in Amsterdam van te maken! Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox mee!

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Contact opnemen

Ben je enthousiast en wil je met je team bijvoorbeeld bubble voetbal of Archery Attack spelen tijdens jullie teamuitje in Amsterdam? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

 

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer