Origineel teamuitje in Den Haag

Voor een origineel en sportief teamuitje in Den Haag zit je bij BubbelBal goed. Wij verzorgen de leukste actieve teamuitjes met originele sportactiviteiten. Heb je al eens van Archery Attack gehoord? Of altijd al eens een potje bubble voetbal willen spelen? BubbelBal verzorgt deze activiteiten op locatie voor jou en je team. Wij helpen jullie aan een hilarisch en onvergetelijk teamuitje in Den Haag! Je kunt bij ons kiezen uit vele verschillende activiteiten. Je vindt al onze activiteiten op een rij op onze website. Wanneer mogen we jouw teamuitje in Den Haag verzorgen? Neem direct contact met ons op als je een keuze hebt kunnen maken uit ons aanbod!

Onze populaire activiteiten

Eén van onze populairste activiteiten is bubble voetbal. Misschien heb je het al eens online in filmpjes voorbij zien komen, want het ziet er hilarisch uit. Niet gek dat veel mensen dit zelf ook willen proberen! Bij bubble voetbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal je val worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal. En geloof ons, je gaat flink stuiteren en rollen en dat zorgt voor fantastische situaties waarin iedereen in een deuk ligt! Maar geen zorgen, je maakt altijd een zachte landing als je omver wordt geduwd. Door de vele botsingen die je onderling maakt, staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Naast bubble voetbal is Archery Attack ook een populaire activiteit. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Omdat de pijlen een zachte rubber punt hebben, is Archery Attack veilig maar toch erg spannend om te spelen. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen waardoor je met deze activiteit ook nog kan variëren in spel.

Totaal verzorgd teamuitje

Of je nu het teamuitje voor kinderen of voor volwassenen organiseert, met een sportieve activiteit waarin jullie helemaal los gaan tijdens unieke games vermaakt iedereen zich gegarandeerd! Er is altijd een enthousiaste spelbegeleider aanwezig om jullie uitleg te geven en de activiteit te begeleiden. Ook wel zo fijn als je een spel gaat spelen dat je nog niet kent!

Wij verzorgen al het materiaal op locatie, jij hoeft dus alleen maar aanwezig te zijn met je team om er een geslaagd teamuitje in Breda van te maken! Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox mee!

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Meer informatie

Lijkt één van onze activiteiten je leuk voor jullie teamuitje? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt ook gelijk een offerte aanvragen via de website.

Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken: apenkooi, Archery Attack.

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer