IMG_4330

Bloemendaal

BubbelBal organiseert Bubbel Voetbal

Moet jij binnenkort een teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje in Bloemendaal organiseren wij van BubbelBal kunnen o.a. Bubbel Voetbal organiseren voor jouw en je groep. In de met plastic gevulde bal welke je vanaf onder je heup tot boven je hoofd draagt kan je alle kanten op vallen zonder dat je pijn krijgt. De BubbelBal vangt de klappen op en het is daarom ongevaarlijk om te spelen. Bubbel Voetbal is niet alleen leuk om te spelen, maar ook heel leuk om naar te kijken!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij organiseren al onze activiteiten op een locatie welke wij reserveren of op de locatie van jullie keuze. Wij begeleiden onze opdrachten altijd met ervaren begeleiders. Op die manier hoef je geen rekening te houden met het ophalen, wegbrengen en verzorgen van jouw teamuitje, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Nadat onze begeleider jullie ontvangen heeft, zal onze begeleider een uitgebreide uitleg geven over het spel. Op die manier weet je alle ins en outs over Bubble Voetbal. Wij maken een teamindeling en zetten de team tegen over elkaar, voordat de strijd gaat los barsten. Ga jij voor het verzorgde voetbal of gooi jij de beuk erin? Tussen de verschillende spelletjes in de BubbelBal is er tijd om wat te eten en te drinken.

BubbelBal in Bloemendaal en omgeving

Wij verzorgen BubbelBal activiteiten in geheel Nederland en België. Wij kunnen zowel in Wassenaar als de omliggende plaatsen op locatie komen. Een eigen locatie kan in de tuin zijn, of in het park, op de sportclub of gewoon in een gymzaal/sporthal bij jullie om de hoek. Mocht je zelf geen locatie weten dan kunnen wij een locatie voor jullie reserveren. Onze activiteiten duren afhankelijk van de groepgrootte 1 tot 2,5 uur. Vaak is dat de maximale tijd voor een groep. Bij evenementen kunnen onze activiteiten langer gehuurd worden.

kinderen

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.