IMG_4260

Bergen op Zoom

Bubbelvoetbal in Bergen op Zoom

Zoek je naar een ludiek teamuitje in de buurt van Bergen op Zoom? Kies dan voor het hilarische spel Bubble voetbal of één van de andere spelvormen. Wij van BubbelBal.nl hebben de beschikking over kleine bubbelballen voor kinderen vanaf 6 jaar en grote bubbelballen voor de leeftijd van 11 tot 60 jaar. Deze activiteit is zeer geschikt voor iedere leeftijdsgroep die sportief is en houdt van een dolletje! Door de vele botsingen die er tijdens het spel ontstaan is het niet alleen geweldig voor de deelnemers maar ook de toeschouwers liggen krom van het lachen. Het mooiste is dat dit geheel pijnvrij is en het kan plaatsvinden op een locatie naar jullie eigen keus. Wij van BubbelBal.nl bieden bubble voetbal aan door heel Nederland en België op de gewenste locatie van de klant. Heb je zelf geen locatie? Dan regelen wij dat voor je.
In vrijwel alle sporthallen in Nederland kan dit fantastische spel gespeeld worden.

Wil je naast Bubbelvoetbal ook andere activiteiten?

Wij van BubbelBal.nl beschikken over de kennis en activiteiten om jou vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsfeest te doen slagen.

kinderen

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combi-deals

Al onze activiteiten zijn in combinatie te boeken en los maar we hebben ook een totaalpakket voor sportverenigingen, buurtfeesten, scholen etc. Zie hieronder.

Sportsvillage-Funpark: 2 springkussens, 1 snelheismeter, 1 opblaasbare voetbalboarding + goals, Dart-Voetbal, 6/8 BubbelBallen en evt. ArcheryAttack.nl.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Bergen op Zoom, of is er iets anders niet helemaal duidelijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het offerte formulier hiernaast.
Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0650844783 of 0615295581.

Geschikte sporthallen voor BubbelBal in Bergen op Zoom

Sporthal Gageldonk
Gagelboslaan 160
Bergen op Zoom

Sporthal Boulevard
De Boulevard 6
Bergen op Zoom

Sporthal Tuinwijk
Florastraat 90
Bergen op Zoom