Bergen op Zoom

Bubbelvoetbal in Bergen op Zoom

Zoek je naar een ludiek teamuitje in de buurt van Bergen op Zoom? Kies dan voor het hilarische spel Bubble voetbal of één van de andere spelvormen. Wij van BubbelBal.nl hebben de beschikking over kleine bubbelballen voor kinderen vanaf 6 jaar en grote bubbelballen voor de leeftijd van 11 tot 60 jaar. Deze activiteit is zeer geschikt voor iedere leeftijdsgroep die sportief is en houdt van een dolletje! Door de vele botsingen die er tijdens het spel ontstaan is het niet alleen geweldig voor de deelnemers maar ook de toeschouwers liggen krom van het lachen. Het mooiste is dat dit geheel pijnvrij is en het kan plaatsvinden op een locatie naar jullie eigen keus. Wij van BubbelBal.nl bieden bubble voetbal aan door heel Nederland en België op de gewenste locatie van de klant. Heb je zelf geen locatie? Dan regelen wij dat voor je.
In vrijwel alle sporthallen in Nederland kan dit fantastische spel gespeeld worden.

Wil je naast Bubbelvoetbal ook andere activiteiten?

Wij van BubbelBal.nl beschikken over de kennis en activiteiten om jou vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsfeest te doen slagen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Al onze activiteiten zijn in combinatie te boeken en los maar we hebben ook een totaalpakket voor sportverenigingen, buurtfeesten, scholen etc. Zie hieronder.

Sportsvillage-Funpark: 2 springkussens, 1 snelheismeter, 1 opblaasbare voetbalboarding + goals, Dart-Voetbal, 6/8 BubbelBallen en evt. ArcheryAttack.nl.

Activiteiten Bergen op Zoom

Staat er een activiteit op de planning en ben je in charge voor de organisatie daarvan? Geen punt bij Bubbelbal! Voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of zelfs schoolactiviteiten in Bergen op Zoom, kun je bij Bubbelbal goed terecht. Wanneer je ervoor kiest om via Bubbelbal een activiteit te organiseren, zullen wij ervoor zorgen dat alle benodigdheden naar de locatie worden gebracht. Wij zorgen voor een duidelijke begeleiding en uitleg tijdens de activiteit, en zullen de materialen naderhand uiteraard weer ophalen! Wij nemen graag jouw takenpakket over en zorgen met alle liefde voor een perfecte dag. Ben je nieuwsgierig naar wat Bubbelbal voor activiteiten in Bergen op Zoom te bieden heeft? Bekijk snel onze webpagina!

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Bergen op Zoom, of is er iets anders niet helemaal duidelijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het offerte formulier hiernaast.
Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0650844783 of 0615295581.

Geschikte sporthallen voor BubbelBal in Bergen op Zoom

Sporthal Gageldonk
Gagelboslaan 160
Bergen op Zoom

Sporthal Boulevard
De Boulevard 6
Bergen op Zoom

Sporthal Tuinwijk
Florastraat 90
Bergen op Zoom

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646