Zieuwent

Bubbel voetbal bij het Sourcy Center te Zieuwent

Al sinds 2012 werken wij samen met het Sourcy Center te Zieuwent om kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en klassenfeesten te vermaken met onze hilarische activiteiten. Naast dat je in het Sourcy Center gebruik kan maken van de sporthal of speedsoccer-veld en de bijbehorende douches is er de mogelijkheid om je arrangement uit te breiden met eten en drinken bij Chicago Grill. Dit nieuwe restaurant zit er sinds 2016 en heeft vele mogelijkheden voor grote groepen. Ook voor kinderfeestjes is er de mogelijkheid je arrangement aan te vullen met ranja, friet en snacks.
Wil je nog meer activiteiten toevoegen aan je arrangement en reserveren voor eten en drinken? Neem dan contact op via 0544-352222 of info@sourcycenter.nl

Hieronder de activiteiten naast bubbelbal die wij hier aanbieden:

Bel ons op 0615295581 of 0650844783 voor een directe prijsindicatie.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Niet alleen in Zieuwent maar ook in omliggende dorpen/steden mogelijk

Bij BubbelBal.nl kiezen wij ervoor om alles aan te bieden met begeleiding en het de klanten makkelijk te maken door naar jullie toe te komen. Hierdoor hoeven jullie niet ver te reizen en wordt het spel op de juiste manier gespeeld. Daarbij staat veiligheid voorop en een heldere uitleg! Hebben jullie interesse in één of meerdere activiteiten maar heb je een eigen locatie of wil je ergens anders in het land het laten plaatsvinden, dan kan dat ook! Wij zoeken naar een geschikte plek samen met jullie.

E-chopper huren in Zieuwent

Wil jij genieten van een ontzettend leuke én onvermoeibare activiteit? Je kunt naast bubbelbal ook een e-chopper huren bij Bubbelbal! Met de e-chopper cross jij over wegen en zandpaden zonder geluid te maken. De e-choppers zijn namelijk volledig elektrisch en maken geen geluid. Hierdoor kun jij met jouw vrienden, collega’s of familie gezellig blijven ouwehoeren tijdens deze activiteit.

E-choppers huren in Zieuwent kan eenvoudig bij Bubbelbal. Onze e-choppers kunnen maximaal 25 km/h met een actieradius tussen 40 á 50 kilometer. Voor het rijden op de e-choppers heb je wel een geldig scooter- of autorijbewijs nodig. Het huren van een e-chopper in Zieuwent biedt gegarandeerd fun, hilariteit en mooie verhalen achteraf!

Uitjes in Zieuwent

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Zieuwent of omgeving? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben de meest hilarische activiteiten voor jouw vrienden, familie of collega’s. Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Zieuwent, begeleidt de activiteiten wanneer je daar om vraagt en haalt vervolgens alles weer op. Of jij nu op zoek bent naar hilarische, onvermoeibare of spannende activiteiten: Bubbelbal heeft het allemaal! Wij nemen jou het werk uit handen, waardoor jij kan gaan genieten. Ben jij benieuwd welke activiteiten in Zieuwent wij aanbieden?

Contact

Enthousiast geworden over Bubble voetbal in Zieuwent of ergens elders in het land?
Vraag een offerte in via het formulier of bel 0650844783 / 0615295581.

Adres van de sporthal in Zieuwent

Sourcy Center
Zegendijk 3A
7136 LS Zieuwent

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646