Ruurlo

BubbleBall in Ruurlo

Organiseer jij een teamweekend, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of personeelsfeest en ben jij op zoek naar een hilarische activiteit? Dan is bubbelbal echt iets voor jullie! Het spel kan gespeeld worden vanaf 6 jaar en voor de vitale 60-er is het ook geweldig om te ervaren. Zeer populair is het Bubble voetbal of de koprol-estafette waarbij niet alleen de deelnemers op dat moment genieten maar voor de toeschouwers is dit ook erg leuk om te zien!
Lijkt het je leuk om een keer in Ruurlo op eigen locatie of in een sporthal BubbelBal te beleven? Dan staan wij voor jullie klaar! Wij maken alles op maat zodat de klant optimaal kan genieten van de activiteit(en).

Bubble voetbal op locatie in Ruurlo

Bubble voetbal kan in Ruurlo op ieder grasveld gespeeld worden. Daarnaast is er een mooie locatie aan de groenloseweg bij Café Restaurant de Duif. Hier zijn er naast BubbelBal ook andere activiteiten te boeken zoals kleiduivenschieten en ArcheryAttack.nl. Wij van BubbelBal zorgen voor de begeleiding bij deze activiteiten.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De activiteiten naast BubbelBal

Naast het razend populaire spel: Bubbel voetbal is er ook meer te boeken, namelijk:

Behalve deze sporten hebben we ook diverse apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Ook kan er buiten gebruik gemaakt worden van de multifunctionele freeplayer, waarop je meerdere spellen kan spelen zoals Voet-volley, Volleybal en Basketbal. Perfect om de wachtende personen te vermaken.

E-chopper huren in Ruurlo

Reurle neugt oe voor een heerlijk ritje op de e-chopper van Bubbelbal! Met de e-chopper in Ruurlo kun jij samen met familie, vrienden of collega’s gezellig rondcrossen over plattelands weggetjes, door de bossen en stuiteren over achtergelegen zandweggetjes. De e-chopper is elektrisch aangedreven, waardoor het geen geluid maakt. Ouwehoeren zonder te schreeuwen is dus gewoon mogelijk tijdens deze activiteit. Het huren van een e-chopper in Ruurlo is een hilarische uitje, dat voor veel plezier en gelach gaat zorgen.

Het is ook mogelijk onze e-chopper in Eibergen te huren. De e-choppers van Bubbelbal hebben een maximale snelheid van 25 km/h en een actieradius van 40 á 50 kilometer. Wij verzorgen het brengen en ophalen van de e-chopper. Jullie moeten alleen zorgen voor een geldig scooter- of autorijbewijs. Op zoek naar een hilarisch uitje? Het huren van een e-chopper in Ruurlo en Eibergen de juiste keuze!

Meer weten over onze activiteiten?

Wil je graag meer weten over bubble voetbal in Ruurlo of in één van de omliggende dorpen? Ook is er op onderstaande locatie gelegenheid om voor of natijd (uitgebreid) te eten/drinken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0650844783 / 0615295581 of vul het contactformulier hiernaast in.

Locatie in Ruurlo:

Café-Restaurant de Duif
Groenloseweg 57
Ruurlo

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646