IMG_4260

Ruurlo

BubbleBall in Ruurlo

Organiseer jij een teamweekend, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of personeelsfeest en ben jij op zoek naar een hilarische activiteit? Dan is bubbelbal echt iets voor jullie! Het spel kan gespeeld worden vanaf 6 jaar en voor de vitale 60-er is het ook geweldig om te ervaren. Zeer populair is het Bubble voetbal of de koprol-estafette waarbij niet alleen de deelnemers op dat moment genieten maar voor de toeschouwers is dit ook erg leuk om te zien!
Lijkt het je leuk om een keer in Ruurlo op eigen locatie of in een sporthal BubbelBal te beleven? Dan staan wij voor jullie klaar! Wij maken alles op maat zodat de klant optimaal kan genieten van de activiteit(en).

Bubble voetbal op locatie in Ruurlo

Bubble voetbal kan in Ruurlo op ieder grasveld gespeeld worden. Daarnaast is er een mooie locatie aan de groenloseweg bij Café Restaurant de Duif. Hier zijn er naast BubbelBal ook andere activiteiten te boeken zoals kleiduivenschieten en ArcheryAttack.nl. Wij van BubbelBal zorgen voor de begeleiding bij deze activiteiten.

IMG_4338

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De activiteiten naast BubbelBal

Naast het razend populaire spel: Bubbel voetbal is er ook meer te boeken, namelijk:

Behalve deze sporten hebben we ook diverse apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Ook kan er buiten gebruik gemaakt worden van de multifunctionele freeplayer, waarop je meerdere spellen kan spelen zoals Voet-volley, Volleybal en Basketbal. Perfect om de wachtende personen te vermaken.

Meer weten over onze activiteiten?

Wil je graag meer weten over bubble voetbal in Ruurlo of in één van de omliggende dorpen? Ook is er op onderstaande locatie gelegenheid om voor of natijd (uitgebreid) te eten/drinken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0650844783 / 0615295581 of vul het contactformulier hiernaast in.

Locatie in Ruurlo:

Café-Restaurant de Duif
Groenloseweg 57
Ruurlo