Wolvega

BubbelBal in Wolvega

Wil jij een partij Bubbel Voetbal spelen in onze BubbelBallen tijdens een teamuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje dan kunnen wij dit in Wolvega voor jouw en je groep verzorgen. Tijdens de activiteit van BubbelBal kun je zowel Bubbel Voetbal spelen als Chinese Muur, Last man Standing als een koprolestafette. Door de de met lucht gevulde plastic bal om je heen zit kun je nooit hard op de grond terecht komen. Je zit namelijk van boven je hoofd tot net onder je heupen in onze BubbelBal. Mocht je nu net buiten Wolvega wonen dan kunnen wij ook naar jouw toekomen.

Bubbel Voetbal op locatie

Wil jij met onze BubbelBallen een partij Bubbel Voetbal spelen op een door jouw gekozen locatie? Wij kunnen op elke gewenste locatie in Friesland komen. Het voordeel van BubbelBal is dat wij altijd de activiteiten komen brengen, ophalen en ook tijdens de activiteit de begeleiding verzorgen. Op die manier kunnen alle deelnemers vol genieten van de activiteiten en hoeft niemand zich druk te maken over het ophalen, wegbrengen of de spelbegeleiding tijdens de activiteit.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

  • SportsVillage (opblaasbare boardings en springkussens)
  • Dart-Voetbal (180 schieten, slaan of gooien op een levensgroot Dartbord)
  • Archery Attack (variant van lasergame, paintball en trefbal met pijl en boog)
  • Apenkooi-Feestje (gymzaal vol hindernissen waarbij tikkers en verlossers elkaar tegen werken)
  • Snelheidsmeter (meten hoe hard je schiet, slaat of gooit)

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact
Heb je interesse om één of meerdere activiteiten te spelen laat het ons dan weten. Vul hiernaast geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie uitje!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646