Drachten

Wij kunnen in Drachten en omgeving verschillende uitjes verzorgen zoals een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje of een kinderfeestje. Bubbel Voetbal is één van onze meest geboekte activiteiten. Hierbij gaat het bij de volwassen groepen vaak hard aan toe. Wie wil nou niet zijn baas of collega een keer over de kop zien gaan in één van onze BubbelBallen. Zowel bij kinderfeestjes als bij een vrijgezellenfeest komen wij de opdrachten begeleiden.

Bubbel Voetbal op eigen locatie

Wij van BubbelBal komen Bubbel Voetbal en al onze andere activiteiten bezorgen en verzorgen ook de begeleiding. Op die manier heb je als groep of als ouder geen omkijken naar de spelbegeleiding en de organisatie van de activiteit. Wij kunnen zowel op door ons gekozen locatie de activiteit verzorgen, maar kunnen ook op een locatie komen van jullie keuze. Denk hierbij aan een park, een weiland of gewoon achter bij jullie in de tuin. Een eigen locatie moet beschikken over:

  • Een minimaal veld van 20x10m
  • Ondergrond: gras, kunstgras, strand (het kan niet op stenen)
  • Moet bereikbaar zijn met de auto (max. 50m lopen)
  • Stroom (anders bij ons een aggregaat te huur)

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Heb je interesse om één of meerdere activiteiten te spelen laat het ons dan weten. Vul hiernaast geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie uitje!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646