Almere

Kinderfeestje, Teamuitje, Bedrijfsuitje in Almere

BubbelBal kan diverse kinderfeestjes en teamuitjes verzorgen in Almere en omgeving. Onze BubbelBal activiteit is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Wij verzorgen geregeld een ‘Kinderfeestje’ voor volwassenen. Denk hierbij aan Apenkooi, Knotshockey, Hindernis-slagbal of gewoon Trefbal. Het enige wat wij nodig hebben is een locatie bij jullie in de buurt en wij organiseren alles. Uiteraard kunnen wij ook een locatie reserveren. Het kan ons niet gek genoeg!

Bubbel Voetbal Almere

In onze BubbelBal kunnen wij naast Bubbel Voetbal ook andere spelvormen aanbieden in de ballen. Denk hierbij aan een Chinese Muur of een koprol-estafette. Bubbel Voetbal van BubbelBal kan ook gecombineerd worden met onze andere activiteiten. Naast Bubbel Voetbal biedt BubbelBal ook andere activiteit aan welke met elkaar combineert kunnen worden zoals:

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Alle bovenstaande activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Lijkt het jullie juist leuk om Archery Attack en BubbelBal te combineren dan kunnen wij een mooi programma voor jullie maken. Of wil je als volwassengroep een leuk kinderfeestje meemaken, waarbij er Apenkooi, Trefbal en Hindernis-slagbal wordt gespeeld. Door de verschillende activiteit te combineren ontvang je voordeel op de totale prijs.

Voordelen BubbelBal

  • Wij komen alles brengen en weer ophalen (ook op eigen locatie)
  • Wij verzorgen altijd de begeleiding
  • Door te combineren kun je verschillende activiteite

Wat hebben wij nodig op de locatie:

  1. Elektriciteit (anders nemen wij een aggregaat mee)
  2. Ondergrond van gras, steen of sportvloer.
  3. Ruimte van ongeveer 20x10m of groter

Neem contact op

Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten. Vul het contactformulier in of bel ons op! Wij denken graag met je mee!

Mogelijke locatie Almere:

Sporthal Buiten
A. Boekenweg 1,
1333VD Almere Buiten

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646