Assen

Kinderfeestje of bedrijfsuitje Assen

Wil jij een kinderfeestje in Assen laten plaats vinden of juist een vrijgezellenfeest of teamuitje? Wij van BubbelBal kunnen bubble voetbal in Drenthe verzorgen voor jullie. Wij kunnen voor zowel een kinderfeestje als voor een volwassenen uitje een leuk programma in elkaar zetten op de door jouw gekozen locatie in Assen of omgeving. Denk hierbij aan bij jullie op sportclub, in het park, het trapveldje in de buurt of in een gymzaal/sporthal in Assen of omgeving.

Bubble Voetbal Drenthe

Bubble Voetbal kunnen wij in geheel Drenthe verzorgen. Naast onze locaties in Drenthe kunnen wij ook op jouw locatie komen. Bubble Voetbal is één van de meest hilarische spellen van de afgelopen jaren. Het is niet alleen leuk om te spelen, maar soms nog leuker om naar te kijken. Doordat je bovenlichaam helemaal beschermd is, kun je elkaar nooit pijn doen. Dit zorgt altijd voor hilarische en lachwekkende situaties. Wij komen de activiteit op de locatie van jullie keuze brengen en verzorgen ook de begeleiding. Naast BubbelBal bieden wij ook andere activiteiten aan welke voor een middagvullende programma kunnen zorgen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Aanvullend aanbod BubbelBal

Indien je met je kinderfeestje, vrijgezellendag of teamuitje een middagvullen programma wilt kunnen wij naast BubbelBal ook andere activiteiten voor jullie verzorgen. Indien je meerdere activiteiten bij ons boekt kun je gebruik maken van onze combi-deals. Andere activiteit naar Bubble Voetbal zijn:

Contact

Mocht je meer informatie willen over Bubble Voetbal in Drenthe neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder met de organisatie van jullie teamuitje, kinderfeestje, voetbalevent of vrijgezellenfeest. Vul hiernaast het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons.

Wij helpen je graag verder met de organisatie van jouw event!

Locatie Assen:

Sporthal de Timp
Thorbecklaan 2
9402 ER Assen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646