Kinderfeestje Drenthe

Woon je in Drenthe of omgeving en zoek je nog een leuk idee voor een kinderfeestje in Drenthe? BubbelBal verzorgt de leukste en meest originele sportieve kinderfeestjes. We organiseren de meest uiteenlopende en hilarische sportactiviteiten, van Archery Attack tot bubble voetbal en apenkooi, wat iedereen wel kent van de gymles. Dankzij BubbelBal ben je verzekerd van een te gek kinderfeestje in Drenthe vlakbij jou in de buurt! Niemand zal dit originele feestje vergeten en iedereen zal met een grote glimlach terugdenken aan dit kinderfeestje.

Iedereen vermaakt zich met BubbelBal

Of je nu een feestje voor jong of oud organiseert, iedereen zal zich vermaken tijdens de sportieve activiteiten van BubbelBal. Wij verzorgen de gehele sportactiviteit en zorgen dat er een enthousiaste spelleider aanwezig is die zorgt dat het spel vermakelijk gespeeld wordt zoals dat bedoeld is. De spelleider is er voor uitleg, voor het beantwoorden van vragen en als scheidsrechter. Daarnaast mag je erop rekenen dat wij voor al het materiaal zorgen. Jij hoeft alleen maar klaar te staan met een enthousiast team vriendjes, vriendinnetjes of familie!

Tijdens de activiteit is het de bedoeling dat iedereen helemaal los gaat en er vol voor gaat! Samen maken we er een gezellig feestje van. Voor meer sfeer en gezellige muziek kunnen we ook een speaker voor je meenemen. Lijkt dit je leuk voor het kinderfeestje? Geef dan even je wensen door en wij zorgen dat ook de speaker in Drenthe op locatie aanwezig is.

Altijd topactiviteiten voor je kinderfeestje

Voor je kinderfeestje in Drenthe zijn uiteenlopende activiteiten mogelijk, maar ze zijn wel allemaal gericht op de combinatie van fun& sport. Actieve kinderfeestjes zijn de beste en meest gekke feestjes vinden wij, dus daar helpen we je graag aan.

Hieronder vindt je de activiteiten die BubbelBal organiseert:

  • Bubble voetbal
  • Archery Attack
  • Golfclinic
  • Apenkooi
  • Ballenfeest
  • Snelheidsmeter

Eén van onze meest populaire activiteiten is bubblevoetbal Bij bubble voetbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, wordt je bij de val opgevangen door de opgeblazen Bubbelbal. En precies dat is de funfactor van deze activiteit: door de vele botsingen die je onderling maakt, staat bubblevoetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Je gaat flink stuiteren en rollen en dat zorgt voor fantastische situaties! Maar geen zorgen, je landt zachtjes door het stootkussen.

Liever meer actie waarbij je juist ook je handen kunt en moet gebruiken voor het spelelement? Dan is Archery Attack misschien leuk voor jouw kinderfeestje in Drenthe. Dit is een zeer nieuwe teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Direct mijn kinderfeestje in Drenthe regelen

Ben je laaiend enthousiast over één (of uiteraard meer, wat we begrijpen!) van onze activiteiten? Dan is de keuze alleen nog aan jou welke activiteit je gaat kiezen voor jouw kinderfeestje in Drenthe. Neem contact met ons op en laat ons weten welke activiteit je kiest en op welke dag je je kinderfeestje wil houden met hoeveel kinderen. Wij zullen je daarna alle mogelijkheden uitleggen, ook qua locatiekeuze voor je kinderfeestje in Drenthe.

Vond je het moeilijk kiezen? Niet getreurd, volgend jaar is er weer een kinderfeestje te organiseren!Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken:

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer