Bubbleball

Heb jij wel eens gehoord van bubbel voetbal? Een hilarische sport wat zeer geschikt is voor de invulling van een vrijgezellenfeest, familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje. Bubbel voetbal is een spel waarbij je in een met lucht gevulde bubbleball zit en dus alleen je onderbenen en voeten kunt gebruiken om te voetballen. Deze bal is tegelijkertijd een stootkussen, wat het extra leuk maakt om tegen andere spelers aan te botsen. Bubbel voetbal is dus niet alleen vermakelijk voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers is het een plezier om naar te kijken.

Over ons

Koen Garritsen en Mart Schutten zijn de oprichters van Bubbelbal. Via YouTube kwamen wij met bubbel voetbal in aanraking en werden wij gelijk enthousiast. Het viel ons op dat mensen niet alleen plezier hadden tijdens het spelen, maar ook de toeschouwers keken aandachtig toe. Bubbel voetbal is voor ons dan ook een unieke combinatie van sport, spel en plezier dat wij graag overbrengen op andere mensen. Of het nu gaat om een teamuitje, familiedag of verjaardag. Bubbel voetbal is geschikt voor jong en oud en levert gegarandeerd een hilarische en unieke dag op.

Naast het bubbel voetbal kan je bij ons ook terecht voor andere activiteiten, waaronder boogschieten, trefbal, archery attack. Dus wanneer bubbel voetbal geen geschikte activiteit is bieden wij je graag wat anders aan.

Voordelen van bubbel voetbal

Het organiseren van een potje bubbel voetbal biedt vele voordelen:

  • is geschikt voor iedereen: van kinderfeestje tot bedrijfsfeest;
  • biedt plezier voor zowel spelers als toeschouwers;
  • is geschikt voor bubbel voetbal, maar ook voor vele andere spellen;
  • levering inclusief muziekbox mogelijk voor extra sfeer tijdens de bubbel voetbal;
  • bezorging van spullen op (eigen gekozen) locatie in heel Nederland en België;

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Doordat wij de spullen op locatie leveren kan bubbel voetbal overal gespeeld worden. Dus heb jij zelf een geschikte locatie op het oog? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij dat de benodigde spullen er op tijd zijn. Wanneer je zelf geen locatie heb is dit geen probleem, wij hebben namelijk genoeg mogelijkheden bij jou in de buurt.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN