Bubbleball

Heb jij wel eens gehoord van bubbel voetbal? Een hilarische sport wat zeer geschikt is voor de invulling van een vrijgezellenfeest, familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje. Bubbel voetbal is een spel waarbij je in een met lucht gevulde bubbleball zit en dus alleen je onderbenen en voeten kunt gebruiken om te voetballen. Deze bal is tegelijkertijd een stootkussen, wat het extra leuk maakt om tegen andere spelers aan te botsen. Bubbel voetbal is dus niet alleen vermakelijk voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers is het een plezier om naar te kijken.

Over ons

Koen Garritsen en Mart Schutten zijn de oprichters van Bubbelbal. Via YouTube kwamen wij met bubbel voetbal in aanraking en werden wij gelijk enthousiast. Het viel ons op dat mensen niet alleen plezier hadden tijdens het spelen, maar ook de toeschouwers keken aandachtig toe. Bubbel voetbal is voor ons dan ook een unieke combinatie van sport, spel en plezier dat wij graag overbrengen op andere mensen. Of het nu gaat om een teamuitje, familiedag of verjaardag. Bubbel voetbal is geschikt voor jong en oud en levert gegarandeerd een hilarische en unieke dag op.

Naast het bubbel voetbal kan je bij ons ook terecht voor andere activiteiten, waaronder boogschieten, trefbal, archery attack. Dus wanneer bubbel voetbal geen geschikte activiteit is bieden wij je graag wat anders aan.

Voordelen van bubbel voetbal

Het organiseren van een potje bubbel voetbal biedt vele voordelen:

  • is geschikt voor iedereen: van kinderfeestje tot bedrijfsfeest;
  • biedt plezier voor zowel spelers als toeschouwers;
  • is geschikt voor bubbel voetbal, maar ook voor vele andere spellen;
  • levering inclusief muziekbox mogelijk voor extra sfeer tijdens de bubbel voetbal;
  • bezorging van spullen op (eigen gekozen) locatie in heel Nederland en België;

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Doordat wij de spullen op locatie leveren kan bubbel voetbal overal gespeeld worden. Dus heb jij zelf een geschikte locatie op het oog? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij dat de benodigde spullen er op tijd zijn. Wanneer je zelf geen locatie heb is dit geen probleem, wij hebben namelijk genoeg mogelijkheden bij jou in de buurt.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Meer informatie

Heb je interesse in bubbleball of in één van onze andere activiteiten? Vraag dan vandaag nog onze offerte aan. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij geven je graag een antwoord op al je vragen en helpen je met het organiseren van de gewenste activiteit.

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer