Bubble voetbal

Ben je op zoek naar een sportieve, maar gezellige activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje? Kies dan voor het originele bubble voetbal: het sportieve spel waarmee je gegarandeerd een hilarische en unieke dag beleeft. Bubble voetbal is namelijk niet zomaar voetbal. Met bubble voetbal zit je lichaam in een met lucht gevulde plasticbal, waardoor je alleen je voeten en onderbenen kunt gebruiken om te voetballen. Ook is de plasticbal een soort stootkussen, wat het erg leuk maakt om tegen andere spelers aan te botsen. Wanneer je valt wordt je opgevangen door de bal wat, naast een zachte landing, voor veel rollen en tollen zorgt. Dit levert dan ook zeker veel grappige momenten op. Bubble voetbal is dus niet alleen leuk voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers is het een groot plezier om naar te kijken. Met bubble voetbal beleef je gegarandeerd een fantastische en unieke dag met elkaar.

Bubble voetbal door heel Nederland en België

Bubble voetbal is een vrij nieuwe en unieke sportieve activiteit, welke geschikt is voor jong en oud. Wat erg prettig aan bubble voetbal is dat deze unieke sport op vrijwel iedere locatie te spelen is, waardoor je niet gebonden zit aan een plaats. Wij hebben zelf een aantal standaard locaties waar wij het bubble voetbal kunnen leveren, maar als je zelf een geschikte locatie in gedachte hebt is dat ook mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gymzaal, voetbalveld of manege. Jij geeft zelf aan op welke locatie je het materiaal geleverd wilt hebben, dan zorgen wij er voor dat de levensgrote ballen op het juiste moment aanwezig zijn.

Heb je nog geen goede locatie bij jou in de buurt gevonden? Neem dan eens een kijkje op onze websites voor de beschikbare locaties in Nederland en België die geschikt zijn voor een potje bubble voetbal. Wij bieden zowel mogelijkheden voor binnen als buiten, waardoor er altijd wel een geschikte locatie bij jou in de buurt is.

Voordelen bubble voetbal

Bubble voetbal is een leuke en nieuwe sport waarbij het draait om plezier. Het is zeer geschikt voor volwassenen en kinderen die sport en spel willen combineren. Daarnaast brengt het bubble voetbal ook vele voordelen met zich mee, het is namelijk:

  • geschikt voor iedereen: van kinderfeestje tot vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest;
  • plezier voor zowel spelers als toeschouwers;
  • geschikt voor bubble voetbal, maar ook voor vele andere spellen;
  • mogelijk om een muziekbox geleverd te krijgen voor extra sfeer tijdens het bubble voetbal;
  • mogelijk om de spullen op een door ons of eigen gekozen locatie in Nederland of België af te leveren;

Tevens kunnen wij naast bubble voetbal ook andere activiteiten regelen, zoals: boogschieten, trefbal, paintball en meer. Dus is bubble voetbal geen geschikte activiteit en ben je benieuwd naar de rest van ons aanbod? Bekijk dan hier alle activiteiten waarvoor je bij ons terecht kan, wij bieden je graag wat anders aan.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Neem contact op

Wil je ook graag tijdens een vrijgezellenfeest, familieweekend of bedrijfsfeest ontdekken hoe leuk bubble voetbal is? Of heb je interesse in één van onze andere activiteiten en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het contactformulier in op onze website, of neem telefonisch contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Bij Bubbelbal helpen we je graag verder!

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer