Bubble voetbal Maastricht

Maak kennis met een nieuwe variant op voetballen: bubble voetbal in Maastricht. Bubble voetbal is de perfecte activiteit voor volwassenen én kinderen die plezier en sport willen combineren. Gegarandeerd dat je bij bubble voetbal moet lachen: het draait binnen deze sport immers om het plezier. Dit maakt het ook geschikt voor familiefeesten en bedrijfuitjes. Bubble voetbal in Maastricht van BubbelBal kunt u op verschillende locaties in Nederland spelen, maar wij kunnen voor u ook op locatie Bubble voetbal regelen.

Over BubbelBal

Tijdens een potje bubbel voetbal wordt iedereen getransformeerd tot een met lucht gevulde plastic bal. Hierdoor kunnen enkel de onderbenen en voeten worden gebruikt om te voetballen. Dat is ineens een stuk lastiger! Daarnaast zorgt de enorme lucht om je heen ervoor dat je tegen de andere spelers aanbotst. Wil je ook een potje bubble voetbal spelen? BubbelBal levert de bubble ballen door heel Nederland en België waarbij jezelf kunt aangeven op welke locatie je het spel wilt spelen. Op onze site staan al een aantal locaties door heel Nederland voor je op een rij die geschikt zijn om bubble voetbal te spelen.

BubbelBal is een initiatief van Koen Garritsen en Mart Schutten; na aanleiding van een Yourtubefilmpje waarin bubble voetbal werd gespeeld, zijn zij gestart met BubbelBal. Het plezier dat spelers en toeschouwers hadden tijdens het spelen van bubble voetbal was voor hen een reden om bubble voetbal naar Nederland te halen.

Voor iedereen Bubble voetbal

Met BubbelBal heeft u de mogelijkheid om bubble voetbal te spelen op vrijwel iedere locatie. Bubble voetbal is een activiteit dat aanslaat bij uiteenlopende doelgroepen en activiteiten, zoals:

  • Sport teams
  • Kinderfeestjes (vanaf 5 á 6 jaar)
  • Scholen en verenigingen
  • Bedrijven
  • Vrijgezellendag
  • Familiedagen en vriendenweekenden

Wij kunnen voor u ook aanvullende activiteiten voor u organiseren rondom het Bubble voetbal in Maastricht zoals bubbel-estafette, voetbaltoernooi of een teambuilding. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Neem contact op

Heb je ook zin gekregen in een potje bubble voetbal in Maastricht en wil je bubble voetbal spelen? Neem dan contact op met BubbelBal en vraag dan vandaag nog een offerte aan via het formulier op de website. Voor vragen kun je ons bellen: Koen is bereikbaar op 06 15 29 55 81 en Mart op het nummer 06 50 84 47 83. Of stuur een e-mail naar info@BubbelBal.nl. Wij helpen je graag!