Bubble voetbal Maastricht

Maak kennis met een nieuwe variant op voetballen: bubble voetbal in Maastricht. Bubble voetbal is de perfecte activiteit voor volwassenen én kinderen die plezier en sport willen combineren. Gegarandeerd dat je bij bubble voetbal moet lachen: het draait binnen deze sport immers om het plezier. Dit maakt het ook geschikt voor familiefeesten en bedrijfuitjes. Bubble voetbal in Maastricht van BubbelBal kunt u op verschillende locaties in Nederland spelen, maar wij kunnen voor u ook op locatie Bubble voetbal regelen.

Over BubbelBal

Tijdens een potje bubbel voetbal wordt iedereen getransformeerd tot een met lucht gevulde plastic bal. Hierdoor kunnen enkel de onderbenen en voeten worden gebruikt om te voetballen. Dat is ineens een stuk lastiger! Daarnaast zorgt de enorme lucht om je heen ervoor dat je tegen de andere spelers aanbotst. Wil je ook een potje bubble voetbal spelen? BubbelBal levert de bubble ballen door heel Nederland en België waarbij jezelf kunt aangeven op welke locatie je het spel wilt spelen. Op onze site staan al een aantal locaties door heel Nederland voor je op een rij die geschikt zijn om bubble voetbal te spelen.

BubbelBal is een initiatief van Koen Garritsen en Mart Schutten; na aanleiding van een Yourtubefilmpje waarin bubble voetbal werd gespeeld, zijn zij gestart met BubbelBal. Het plezier dat spelers en toeschouwers hadden tijdens het spelen van bubble voetbal was voor hen een reden om bubble voetbal naar Nederland te halen.

Voor iedereen Bubble voetbal

Met BubbelBal heeft u de mogelijkheid om bubble voetbal te spelen op vrijwel iedere locatie. Bubble voetbal is een activiteit dat aanslaat bij uiteenlopende doelgroepen en activiteiten, zoals:

  • Sport teams
  • Kinderfeestjes (vanaf 5 á 6 jaar)
  • Scholen en verenigingen
  • Bedrijven
  • Vrijgezellendag
  • Familiedagen en vriendenweekenden

Wij kunnen voor u ook aanvullende activiteiten voor u organiseren rondom het Bubble voetbal in Maastricht zoals bubbel-estafette, voetbaltoernooi of een teambuilding. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op.

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Neem contact op

Heb je ook zin gekregen in een potje bubble voetbal in Maastricht en wil je bubble voetbal spelen? Neem dan contact op met BubbelBal en vraag dan vandaag nog een offerte aan via het formulier op de website. Voor vragen kun je ons bellen: Koen is bereikbaar op 06 15 29 55 81 en Mart op het nummer 06 50 84 47 83. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag!

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer