Bubble voetbal Limburg

Als je nog op zoek bent naar een leuke, originele activiteit voor bijvoorbeeld een familiefeest, vrijgezellenfeest, kinderfeest of bedrijfsuitje, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij dit spel gaat het echt om het maken van plezier. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen of om een ander spel te spelen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te bumpen! Dit is niet alleen voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers erg leuk om te zien. Wil jij ook graag met een team Bubble voetbal in Limburg spelen? Dan staat BubbelBal voor je klaar. Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Limburg!

Bubble voetbal op een gewenste locatie in Limburg

Bubble voetbal kan in heel Limburg gespeeld worden. Wij leveren de Bubbelballen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een voetbalveld, sporthal of manege zijn. Weet je zelf geen goede locatie in de buurt te vinden? Op deze website staan een aantal geschikte locaties per provincie/plaats in Nederland en België. Als u op Limburg klikt, volgen er een aantal locaties met bijbehorend adres. Deze adressen staan zijn ook gemarkeerd op de kaart van Limburg, zodat u direct kunt zien of een van de locaties dicht bij u in de buurt ligt.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Sport en spel bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je meer doen dan alleen bubble voetballen. Je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor:

  • Apenkooi-feest
  • Voetbalverjaardag
  • Archery attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal)
  • Ballenfeest (3-6 verschillende balsporten)
  • Golfclinic

Behalve deze sporten hebben we ook diverse apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een multifunctionele freeplayer of een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Voor meer informatie, kun je bij ons vragen naar de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen

Lijkt het je leuk om bubble voetbal in Limburg te spelen en wil je graag meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij BubbelBal.