Bubble voetbal Limburg

Als je nog op zoek bent naar een leuke, originele activiteit voor bijvoorbeeld een familiefeest, vrijgezellenfeest, kinderfeest of bedrijfsuitje, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij dit spel gaat het echt om het maken van plezier. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen of om een ander spel te spelen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te bumpen! Dit is niet alleen voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers erg leuk om te zien. Wil jij ook graag met een team Bubble voetbal in Limburg spelen? Dan staat BubbelBal voor je klaar. Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Limburg!

Bubble voetbal op een gewenste locatie in Limburg

Bubble voetbal kan in heel Limburg gespeeld worden. Wij leveren de Bubbelballen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een voetbalveld, sporthal of manege zijn. Weet je zelf geen goede locatie in de buurt te vinden? Op deze website staan een aantal geschikte locaties per provincie/plaats in Nederland en België. Als u op Limburg klikt, volgen er een aantal locaties met bijbehorend adres. Deze adressen staan zijn ook gemarkeerd op de kaart van Limburg, zodat u direct kunt zien of een van de locaties dicht bij u in de buurt ligt.

Sport en spel bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je meer doen dan alleen bubble voetballen. Je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor:

  • Apenkooi-feest
  • Voetbalverjaardag
  • Archery attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal)
  • Ballenfeest (3-6 verschillende balsporten)
  • Golfclinic

Behalve deze sporten hebben we ook diverse apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een multifunctionele freeplayer of een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Voor meer informatie, kun je bij ons vragen naar de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen

Lijkt het je leuk om bubble voetbal in Limburg te spelen en wil je graag meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij BubbelBal.

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer