Bubble voetbal Leeuwarden

Maak kennis met een nieuwe variant op voetballen: bubble voetbal in Leeuwarden. Bubble voetbal is de perfecte activiteit voor volwassenen én kinderen die plezier en sport willen combineren. Gegarandeerd dat je bij bubble voetbal moet lachen: het draait binnen deze sport immers om het plezier. Dit maakt het ook geschikt voor familiefeesten en bedrijfuitjes. bubble voetbal in Leeuwarden van BubbelBal kunt u op verschillende locaties in Nederland spelen, maar wij kunnen voor u ook op locatie Bubble voetbal regelen.

Over BubbelBal

BubbelBal is gestart in 2012, na het zien van een Youtubefilmpje waarin een potje bubble voetbal gespeeld werd. Koen Garritsen en Mart Schutten, oprichters van BubbelBal, werden geraakt door bubble voetbal door het plezier dat spelers én toeschouwers hebben tijdens het spel. BubbelBal levert de levensgrote ballen door heel Nederland en België waarbij jezelf kunt aangeven op welke locatie je het spel wilt spelen. Er zijn vele geschikte locaties in Nederland en België waar je een spelletje bubble voetbal kunt doen. Bekijk ze hier.

Bubble voetbal overal

Met BubbelBal heeft u de mogelijkheid om bubble voetbal te spelen op vrijwel iedere locatie. Bubble voetbal is een activiteit dat aanslaat bij uiteenlopende doelgroepen en activiteiten, zoals:

  • Sport teams
  • Kinderfeestjes (vanaf 5 á 6 jaar)
  • Scholen en verenigingen
  • Bedrijven
  • Vrijgezellendag
  • Familiedagen en vriendenweekenden

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wij kunnen voor u ook aanvullende activiteiten voor u organiseren rondom het bubble voetbal zoals bubbel-estafette, voetbaltoernooi, teambuilding. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Contact opnemen

Heb je ook zin gekregen in een potje bubble voetbal in Leeuwarden en wil je bubble voetbal spelen? Neem dan contact op met BubbelBal en vraag dan vandaag nog een offerte aan via het formulier op de website. Heb je vragen? Bel ons dan gerust. Koen is bereikbaar op 06 15 29 55 81 en Mart op het nummer 06 50 84 47 83. Of stuur een e-mail naar info@bubbelbal.nl. Wij vertellen je graag over Bubbelbal!