Bubble voetbal Friesland

Organiseer je binnenkort een familiedag, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest? Dan is Bubble voetbal een leuke toevoeging aan deze dag! Dit spel is een garantie voor plezier en kan op veel verschillende plekken gespeeld worden. Woon je in Friesland? Dan Kunnen wij de bubbelballen gewoon bij u op locatie bezorgen. Wil je ook graag Bubble voetbal in Friesland spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal!

Bubble voetbal in Friesland of de rest van Nederland & België

Bij BubbelBal vinden wij het belangrijk dat iedereen bubble voetbal kan spelen. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in Friesland, maar door heel Nederland en België! Weet je niet waar je het spel zou kunnen spelen? Op deze website vind je in Nederland en België een aantal geschikte locaties. Het is uiteraard ook mogelijk om het in een manege, park, of weiland in de buurt te spelen.

Over het spel

Bubble voetbal is een relatief nieuw spel waarbij er veel gelachen wordt. Iedereen stapt in een grote plastic bal, die gevuld is met lucht. Hierdoor vormt het als het ware een groot stootkussen. Als je aan het voetballen bent kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan botsen. Gelukkig hoef je niet bang te zijn voor harde botsingen. Door de grote luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen je tegenspelers aan kunt bumpen. Uiteraard is het ook mogelijk om een ander spel te spelen dan voetbal. Doordat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn blijft het spel erg afwisselend.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Over BubbelBal

Bij BubbelBal bent u niet alleen verzekerd van kwalitatief goed materiaal, we zorgen er ook voor dat er altijd een begeleider aanwezig is. Verder kunnen we voor wat meer sfeer zorgen door een muziekbox mee te nemen. Je bent dus verzekerd van een goede kwaliteit en een uitstekende service.

Contact opnemen

Wil je graag bubble voetbal in Friesland spelen? Schakel dan BubbelBal in! Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen via deze website of contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!