Bubble voetbal Drenthe

Of je nou een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest organiseert, een originele activiteit vindt iedereen vaak een leuke toevoeging! Bubble voetbal is een relatief nieuwe sport, waarbij plezier de belangrijkste factor is. Woon je in Drenthe? Dan kunnen wij de bubbelballen gewoon bij u op locatie bezorgen. Wil je ook graag Bubble voetbal in Drenthe spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen dit spel graag naar je toe en zorgen altijd voor een begeleider op locatie!

Bubble voetbal in Drenthe en omgeving

Bij BubbelBal vinden wij het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan dit unieke spel. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in de regio Drenthe, maar door heel Nederland en België! Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, , weiland, manege, gymzaal of park? Dan komen wij gewoon naar die locatie toe. Als je nog niets in gedachten hebt, dan kun je op deze website een aantal geschikte locaties (in Nederland en België) vinden waar je dit spel kunt spelen.

Het spel

Bubbel voetbal is een relatief nieuwe activiteit, waarbij je in een grote plastic bal stapt; de bubbelbal (ook wel bumperbal genoemd). Deze bal is met lucht gevuld, waardoor het een soort stootkussen vormt. Als je voetbal (of een ander spel) speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Hierbij hoef je niet bang te zijn voor botsingen. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het erg afwisselend en zal niemand zich vervelen!

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Bubble voetbal huren

Wil jij graag met je collega’s, vrienden of familieleden bubble voetbal in Drenthe spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Vraag direct een offerte aan via deze website of neem zelf contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij BubbelBal!