Bubble voetbal Den Bosch

Bubble voetbal is een relatief nieuwe sport, waarbij plezier de belangrijkste factor is. Of je nou een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag organiseert, bubble voetbal in de perfecte activiteit voor een leuke, sportieve activiteit waar iedereen plezier aan beleefd: de spelers, maar ook zéker de toeschouwers. Woon je in de buurt van Den Bosch? Dan kun je gewoon bubble voetbal in Den Bosch spelen: wij brengen met plezier de spullen voor een potje bubble voetbal naar uw locatie.

Wat is bubble voetbal?

Bubble voetbal is een uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt; de bubbelbal. Deze bal is met lucht gevuld, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Wees gerust: door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen, dus tegen elkaar aan botsen zal geen pijn doen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander spel dan voetbal te spelen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het erg afwisselend en uitdagend, bijvoorbeeld bubbel estafette of teambuilding activiteiten.

Bubble voetbal op uw locatie

Bij BubbelBal worden de bubbelballen op de gewenste locatie bezorgd. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in Den Bosch en omstreken, maar in heel Nederland en België! Heb je zelf een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, manege, park, of weiland? Dan komen wij gewoon naar die locatie toe. Heb je nog geen locatie in gedachten? Dan kun je op deze website een aantal geschikte locaties vinden waar je het spel kunt spelen.

Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee!

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:

Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Vraag een offerte aan

Wil je ook graag met je vrienden, collega’s, of familieleden bubble voetbal in Den Bosch spelen? Dat kan! Vraag een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op. Je kunt Koen bereiken op het nummer 06 – 15 29 55 81 en Mart op het nummer 06 – 50 84 47 83. Een mail sturen naar info@bubbelbal.nl kan natuurlijk ook. Wij beantwoorden graag al je vragen!