Bubbelvoetbal Zieuwent

Bubbelvoetbal is een relatief nieuwe sport, waarbij het vooral draait om het plezier! Dat maakt de sport een geschikte activiteit voor iedereen! Bubbelvoetbal speel je in een grote plastic bal met lucht, waardoor je alleen je onderbenen kunt gebruiken en als een stootkussen tegen medespelers kunt botsen: dit maakt het een plezierig om naar te kijken. Bubbelvoetbal in Zieuwent is dus niet alleen leuk voor spelers, maar ook zéker voor de toeschouwers.

Bubbelvoetbal spelen

Bubbelvoetbal is een uniek spel, vanwege de plastic bal met lucht waar je in zit tijdens het voetballen en waardoor je alleen je onderbenen kunt gebruiken en tegen andere spelers kunt ‘bumpen’. Wees gerust: door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt botsen, tegen elkaar aan botsen zal dus geen pijn doen. Wil je liever iets anders doen dan bubbelvoetbal? Dat kan ook: de bubbelbal kun je ook uitstekend gebruiken voor andere spellen zoals bubbel estafette of teambuilding activiteiten. Bubbelvoetbal in Zieuwent is een leuke activiteit dat geschikt voor vele doelgroepen/activiteiten, zoals:

  • Bedrijfsfeest of teambuildingsdag
  • Sport teams
  • Kinderfeestjes (vanaf 5 á 6 jaar)
  • Scholen en verenigingen
  • Vrijgezellendag
  • Familiedagen en vriendenweekenden

Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee!

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Bubbelvoetbal op uw locatie

Bij BubbelBal worden de bubbelballen niet alleen in Zieuwent bezorgd, maar op iedere gewenste locatie in Nederland of België. Heb je zelf een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, manege, park, of weiland? Dan komen wij gewoon naar die locatie toe. Heb je nog geen locatie in gedachten? Op de website staan een aantal geschikte locaties waar je het spel kunt spelen. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Huur bubbelvoetbal!

Wil je ook graag met je vrienden, collega’s, of familieleden bubbelvoetbal in Zieuwent spelen? Dat kan! Vraag een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op via 06 – 15 29 55 81 of 06 – 50 84 47 83. Of stuur een e-mail naar info@bubbelbal.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen!