Bubbelvoetbal Maastricht

Bubbelvoetbal door heel Nederland en België

Bubbelvoetbal is een vrij nieuwe en unieke sportieve activiteit. Wat erg prettig is aan deze sportieve activiteit, is dat het spel bubbelvoetbal niet gebonden zit aan een plaats: wij kunnen van BubbelBal de bubbelballen leveren op iedere gewenste locatie door heel Nederland en België. Als je zelf een geschikte locatie in Maastricht weet, bijvoorbeeld een gymzaal, voetbalveld of manege, dan brengen wij de bubbelballen gewoon daar naartoe. Heb je nog geen goede locatie in de buurt gevonden? Dan kun je op onze website een aantal locaties in Nederland en België vinden die geschikt zijn om bubbelvoetbal te spelen.

Voordelen bubbelvoetbal van BubbelBal

Het huren van een spelletje bubbelvoetbal in Maastricht bij BubbelBal heeft vele voordelen:

  • Geschikt voor iedereen: van kinderfeestje tot vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest;
  • Plezierig voor spelers én toeschouwers;
  • Te leveren met muziekbox voor extra sfeer tijdens de bubbelvoetbal;
  • De bubbelballen zijn multifunctioneel: naast bubbelvoetbal kun je er ook veel andere spellen mee doen;
  • Naast bubbelvoetbal kunnen we ook andere activiteiten voor u regelen zoals boogschieten, trefbal, paintball en veel meer;
  • Bezorgen van de spullen op locatie in Nederland en België;
  • Mogelijkheid van bezorging op uw eigen locatie in Nederland én België.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De service van Bubbelbal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal: Bubble voetbal,  Archery Attack, Golfclinic, Apenkooi, Ballenfeest en de  Snelheidsmeter.

Neem contact op

Wil je ook graag bubbelvoetbal in Maastricht spelen tijdens een vrijgezellenfeest, familieweekend of bedrijfsfeest en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!