Bubbelvoetbal Maastricht

Wil je binnenkort een originele activiteit verzorgen, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Maak dan kennis met bubbelvoetbal in Maastricht: het sportief spel waarbij het draait om het plezier. Doordat je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen of om een ander spel te spelen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het ook erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen. Dat maakt bubbelvoetbal ook erg leuk om te zien voor de toeschouwers!

Bubbelvoetbal door heel Nederland en België

Bubbelvoetbal is een vrij nieuwe en unieke sportieve activiteit. Wat erg prettig is aan deze sportieve activiteit, is dat het spel bubbelvoetbal niet gebonden zit aan een plaats: wij kunnen van BubbelBal de bubbelballen leveren op iedere gewenste locatie door heel Nederland en België. Als je zelf een geschikte locatie in Maastricht weet, bijvoorbeeld een gymzaal, voetbalveld of manege, dan brengen wij de bubbelballen gewoon daar naartoe. Heb je nog geen goede locatie in de buurt gevonden? Dan kun je op onze website een aantal locaties in Nederland en België vinden die geschikt zijn om bubbelvoetbal te spelen.

Voordelen bubbelvoetbal van BubbelBal

Het huren van een spelletje bubbelvoetbal in Maastricht bij BubbelBal heeft vele voordelen:

  • Geschikt voor iedereen: van kinderfeestje tot vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest;
  • Plezierig voor spelers én toeschouwers;
  • Te leveren met muziekbox voor extra sfeer tijdens de bubbelvoetbal;
  • De bubbelballen zijn multifunctioneel: naast bubbelvoetbal kun je er ook veel andere spellen mee doen;
  • Naast bubbelvoetbal kunnen we ook andere activiteiten voor u regelen zoals boogschieten, trefbal, paintball en veel meer;
  • Bezorgen van de spullen op locatie in Nederland en België;
  • Mogelijkheid van bezorging op uw eigen locatie in Nederland én België.

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Neem contact op

Wil je ook graag bubbelvoetbal in Maastricht spelen tijdens een vrijgezellenfeest, familieweekend of bedrijfsfeest en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer