Bubbel voetbal

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest, familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje en ben je op zoek naar een sportieve uitdaging waarbij veel plezier wordt beleefd? Kies dan voor bubbel voetbal van Bubbelbal. Bij bubbel voetbal draait het om plezier en beleef je gegarandeerd een fantastische dag met elkaar. Deze unieke sport is te spelen op vrijwel iedere locatie en je zit dus niet gebonden aan een plaats. Via ons kan je terecht op verschillende locaties, maar je kan ook zelf een geschikte locatie doorgeven. Waar je ook graag wilt voetballen, wij brengen de bubbelballen naar je toe.

Wat is bubbel voetbal?

Bubbel voetbal is een spel waarbij je met je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal zit. Je kunt dus alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Deze plastic bal dient ook als stootkussen, wat het spel extra leuk maakt. Hierdoor is bubbel voetbal niet alleen leuk voor de spelers, maar ook de toeschouwers kunnen zich vermaken. Wij leveren de levensgrote ballen door heel Nederland en België op de door jou gewenste locatie. Nog geen locatie gevonden? Kijk dan eens onder het kopje ‘locaties’ op deze website en vind een locatie bij jou in de buurt.

Voor wie?

Bubbel voetbal is een uitstekende activiteit voor volwassenen en kinderen die plezier en sport willen combineren. Het is dan ook geschikt voor verschillende doelgroepen. Of je nu een invulling zoekt voor een bedrijfsuitje, teamuitje of verjaardag, bubbel voetbal is altijd een goed idee.

  • Sportteams
  • Kinderfeestjes
  • Scholen en verenigingen
  • Bedrijven
  • Vrijgezellen dag, familiedag, vriendenweekend

Bubbel voetbal is in verschillende vormen te spelen, wat wij per groep aanpassen. Zo organiseren wij voor sportteams een toernooivorm, terwijl voor bedrijven de nadruk meer zal liggen op teambuilding. Is bubbel voetbal niet helemaal geschikt voor jullie en geef je liever een andere invulling aan de dag? Dan kan je bij Bubbelbal ook terecht voor activiteiten, waarvan je een overzicht vindt op deze website. Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijke dag.

De service van Bubbelbal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook graag een potje bubbel voetbal spelen of spreekt één van de andere activiteiten je aan? Neem dan eens telefonisch of per mail contact op met Bubbelbal voor al je vragen en de mogelijkheden, wij staan je graag te woord. Wil je vooraf graag weten waar je aan toe bent? Vraag dan een offerte aan via het formulier op deze website.