Hoe maak je een speelveld voor lasergamen?

Wij van Bubbelbal brengen lasergamen naar jou toe! Dit is mooi, want het scheelt reistijd en reiskosten, maar het brengt ook vragen met zich mee. Want, leuk dat we dit spel naar je toe brengen, maar wat nu? Hoe je een speelveld voor lasergamen maakt, is voor veel mensen nog onduidelijk. Wij regelen de benodigdheden om het spel te spelen, maar geven je in deze blog ook graag tips om een speelveld te maken. Lees snel verder!

Binnen of buiten?

De eerste keuze die moet maken is waar jij het spel wil gaan spelen. De kans dat jij toegang hebt tot een mooie locatie is aanwezig; je moet het maar net als speelveld gaan zien. Zo kun je uitstekend lasergamen in een magazijn, kantoor of gymzaal. Maar, dit hoeft natuurlijk niet, aangezien buiten lasergamen net zo leuk kan zijn. In principe heb je hier genoeg aan een groot open veld, al kun je er ook voor kiezen om te lasergamen in een bos of een andere buitenlocatie.

Beschutting

Jouw keuze is gemaakt! Of het nou binnen of buiten is geworden, het is belangrijk dat jij de locatie preparaat gaat maken voor lasergamen. Dat doe je door beschutting toe te voegen. Bij lasergamen is het niet alleen belangrijk dat jij ruimte hebt om te schieten, maar ook dat je je kunt verstoppen. Om deze precieze reden vinden wij het zo leuk om te lasergamen in een kantoor, omdat alledaagse voorwerpen hier opeens een hele andere functie krijgen. Als jij hebt gekozen voor een open veld, dan is het belangrijk dat je items meeneemt waar je je achter kunt verstoppen. Het veld zet je op simpele wijze uit door pionnen of lijnen te gebruiken. Treedt iemand hier buiten, dan moet diegene een straftijd uit zitten en kunnen er dus geen punten verzameld worden.

Wat nog meer?

In principe ben je nu klaar om het spel te spelen, maar je kunt nog toevoegingen maken die het spel nog uitdagender maken. Een manier om dit te doen, is door met hoogteverschil te spelen. Iemand kan zich zo wel verstoppen voor mensen op hetzelfde niveau, maar het is nu ook mogelijk om van bovenaf afgeschoten te worden. Dit hoogteverschil creëer je door klimkasten te plaatsen, of door trampolines toe te voegen. Je zorgt zo voor extra beweging en dus ook voor extra uitdaging!

Beginnen maar!

Lasergamen is een fantastisch spel om te spelen als bedrijfsuitje, als kinderfeestje, voor familiedagen, of wat dan ook! Om het helemaal eigen te maken, is het met Bubbelbal mogelijk om dit spel waar dan ook te spelen. Hoe je een speelveld maakt weet je nu, tijd om contact met ons op te nemen en de mogelijkheid en beschikbaarheid per datum te bespreken! Aarzel niet: een middagje lasergamen is een middag om nooit te vergeten.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646