De leukste activiteiten voor in de voorjaarsvakantie

Het jaar is nog niet begonnen of het is al weer zover: de voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Graag ga je iets doen in deze vakantie, maar doordat het weer vaak onvoorspelbaar is, kan het lastig zijn om een goede activiteit te plannen. Als dit een probleem is waar jij jezelf in kunt vinden, is deze blog precies waar je naar op zoek bent, aangezien we je hier inspireren met vijf leuke activiteiten voor in de voorjaarsvakantie. Lees snel verder!

1. Het zwembad

Een activiteit die eigenlijk altijd uitgevoerd kan worden: het bezoeken van een zwembad. Doordat vele zwemparadijzen in Nederland zowel overdekt als een buitengedeelte hebben, is door het hele jaar heen dit de perfecte oplossing. Zo ook in de voorjaarsvakantie! Kies een leuk zwembad dat jij en je kinderen nog niet eerder bezocht hebben, pak de zwemspullen in en neem snel een verfrissende duik. Je kinderen beleven eenvoudig een hele leuke dag, maar ook jij zult hier uitstekend vermaak vinden in één van de sauna’s of ook gewoon met je kinderen in het water.

2. Klimbos

Doordat het weer in februari erg afwisselend kan zijn, is een buitenactiviteit lastiger te plannen. Toch willen we je hier niet volledig van tegenhouden, aangezien het afwisselende weer ook voor mooie stukken natuur zorgt. Bijvoorbeeld het bos! Door met je kinderen een klimbos te bezoeken, vind je voor ieders wil wat. Je kinderen kunnen hier klimmen en klauteren, terwijl jij een rustige wandeling door een mooi stuk natuur uitvoert. Niet alleen zorgt dit voor een mooie uitkijk, ook is het voor zowel jou als je kinderen erg gezond. Trek er snel op uit dus!

3. Pretpark

Waar een klimbos een leuke budgetvrije optie is, is het ook helemaal geen verkeerd plan om iets uit te geven aan je dagje weg. Een pretpark is in dit geval een goede optie, aangezien je hiermee je kinderen de dag van hun leven geeft. In Nederland vind je veel verschillende pretparken, zoals de Efteling, Ponypark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn, maar het is ook geen verkeerd plan om de grens over te steken voor een pretparkbezoek. Durf jij het aan om met je kinderen in de vrije val te gaan, of laat je dit toch maar aan hen over?

4. Lasergamen

Houd jij enorm van een spelletje, dan is het leuk om dit uit te vergroten in de activiteit die je gaat ondernemen. Natuurlijk hebben we het hier niet over een mega-ganzenbord: we gaan lasergamen! Dit is een leuke activiteit waarin jij je ei zeker kwijt kan, maar lasergamen voor kinderen is net zo leuk. Met Bubbelbal is het mogelijk om te lasergamen waar jij dit maar wil, waardoor je dit in je eigen achtertuin kunt doen! Zorg voor een grote groep mensen en beleef een middag die je nooit meer zult vergeten.

5. Spelletjesmiddag

Had jij net een activiteit gepland, maar gooit de regen toch roet in het eten? Geen zorgen, de leukste middag van allemaal beleef je vanuit thuis! Raap alle bordspellen die je maar kunt vinden bij elkaar, zorg voor een comfortabele plek om met z’n allen te zitten en jij bent klaar om te beginnen. Eén iemand houdt de score bij, zodat er uiteindelijk een kampioen aangewezen kan worden over de hele dag. Deze winnaar mag de prijs bepalen: de lekkere maaltijd die jullie thuis laten bezorgen om de dag helemaal af te maken. Klinkt goed, toch?

Have fun!

Heb jij nog niet gevonden waar je naar op zoek was, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts weten talloze manieren om een onvergetelijke dag te beleven en delen dit graag met jou!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646