Beleef de leukste verjaardag door te lasergamen met je kids!

Het kinderfeestje van je kinderen is elk jaar het hoogtepunt van het jaar van je kind. Hier krijgt je kind de kans om te laten zien hoe cool diens die is: hij/zij is namelijk het hoogtepunt. Diens vrienden worden uitgenodigd en samen gaan ze wat leuks doen. Maar, wat? Het organiseren van een kinderfeestje vraagt nog best veel van een ouder, aangezien je een grote groep kinderen tegelijkertijd in de gaten moet houden. In deze blog willen we je introduceren aan een ideale oplossing voor het volgende kinderfeestje dat je organiseert: lasergamen met je kids!

Waarom lasergamen met je kids?

Er zijn erg veel argumenten te noemen waarom lasergamen een ideaal kinderfeestje is. We zullen de belangrijkste voor je noemen!

Beweging

Het is belangrijk voor een kind om genoeg te bewegen. Kinderen zijn nog jong en zullen dus nog een enorme groei doorgaan. Dit kan enkel met een gezond lichaam. Door te lasergamen met je kids, zorg je ervoor dat zij genoeg beweging binnenkrijgen, omdat je bij lasergamen een erg actieve houding moet hebben. Je beweegt constant, maar voor je kids op een leuke manier.

Lekker schieten!

De kans dat je kinderen wel eens gamen is erg groot. Op spellen zoals Fortnite is het doel om andere spelers dood te schieten om zelf te winnen. De ervaring die ze op doen in dit computerspel, kunnen ze nu ook in het echte leven gebruiken. Het is simpelweg heel leuk om te schieten, of je nou een kind bent of niet. Door te lasergamen met je kids, geef je ze de ruimte om dit te doen op een kindvriendelijke manier.

Overzicht voor jou

Het verjaardagsfeestje van je kind moet vlekkeloos verlopen. Tenminste, voor je kind. Voor jou betekent dit vaak weinig overzicht, omdat kinderen enorm wild kunnen zijn. Door te gaan lasergamen, zorg je ervoor dat je ze bezighoudt en dat je zelf even de benen over elkaar kunt doen. Het enige wat wel belangrijk is, is dat je ervoor zorgt dat iedereen binnen de grenzen blijft. Dit is gelukkig vrij makkelijk te realiseren door simpelweg het gebied waarin je speelt af te lijnen.

Kun je overal lasergamen?

Lasergamen is niet overal mogelijk, maar het is wel voor iedereen mogelijk om te lasergamen. Iedereen heeft namelijk wel een gebied dichtbij huis waar dit te realiseren is. Het is voor lasergamen belangrijk dat je dit speelt op een plek waar beschutting is, zodat de spelers zich kunnen verstoppen. Ook moet het terrein vrij groot zijn, omdat je niet met z’n allen op een kluitje wil staan: de speler moet bewegingsruimte hebben. Als laatste is het handig wanneer je elektriciteit bij de hand hebt, omdat de guns opgeladen moeten kunnen worden.

Wat zijn de alternatieven voor lasergamen?

Hier, bij Bubbelbal, hebben we een enorm aanbod in verschillende activiteiten die jij met het kinderfeestje van je kind kunt uitvoeren. We focussen ons momenteel voornamelijk op lasergamen met je kids, maar er zijn genoeg andere alternatieven die ook voor een leuk kinderfeestje kunnen zorgen. Zo kun je:

  • Bubbelballen
  • Apenkooien
  • Een stormbaan afhuren
  • En nog veel meer!

Lasergamen met je kids bij Bubbelbal

Heb jij de juiste locatie gevonden om te lasergamen met je kids? Mooi! Bubbelbal heeft alles in huis wat jij nodig hebt om dit vlekkeloos te laten verlopen. Niet alleen zorgen we voor de juiste onderdelen van het spel, ook denken we actief met je mee over hoe jij het spel het best kunt laten verlopen. Is lasergamen met je kids niet de juiste optie voor jou? Kom in contact, dan bespreken we samen wat een goed alternatief kan zijn!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646