Hoverboards

Hoverboards huren

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is. Daarom zullen we eerst voorzichtig beginnen met het balanceren op deze elektrische twee-wieler. Kinderen vinden het vaak niet eng en rijden zo weg met een Hoverboard, maar met volwassenen vergt het vaak wel eerst wat oefening. Door elkaar te helpen en te ondersteunen kun je langzaam op het Hoverboard balanceren. Door telkens om en om te gaan kun je van elkaar leren hoe het moet. De één rijdt heel makkelijk op een Hoverboard ren de ander doet er iets langer over. Allemaal geen probleem. Uiteraard krijgt elke deelnemer bescherming voor knieen, ellebogen, handen en een helm voor het hoofd. Nadat iedereen het Hoverboard rijden onder knie heeft worden er verschillende spelvormen en parcours gereden/gespeeld.

Hoverboards op locatie in heel Nederland en België

Wil jij met je bedrijfsuitje of kinderfeestje nu niet te ver reizen om de Hoverboard te rijden, dan is dat geen probleem voor ons. Wij kunnen de hoverboards altijd leveren op jouw gewenste locatie. Uiteraard begeleiden wij de activiteit ook zodat jullie geen omkijken hebben naar de invulling van de workshop. Aangezien de wet- en regelgeving in Nederland het verbied om met de Hoverboard op de openbare weg te rijden, kunnen wij de workshops alleen in Parken, kantoorpanden, Gymzalen of Sporthallen laten plaats vinden.

Voordelen van ons:

  • Wij komen de activiteit altijd begeleiden
  • Wij kunnen op elke gewenste locatie komen (zolang het maar niet op de openbare weg is)
  • Wij sturen altijd ervaren begeleiders naar jullie toe

Neem contact op

Wil jij tijdens jouw bedrijfsuitje, kinderfeestje of tijdens een beurs hoverboards huren vullen dan hiernaast het aanvraag offerte formulier in en wij vertellen je alle mogelijkheden.

  

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer